Pasta op een stokje, met ballen

Vandaag deel ik even een snel receptje. Of eigenlijk is het geen compleet recept, meer een leuk receptidee of serveeridee. Pasta met ballen kennen we allemaal. In een kom of bord. Vandaag doe ik het anders, pasta op een stokje!

Leuk om de pasta op deze manier te serveren bij bijvoorbeeld een (kinder)feestje. De pastastokjes kun je zowel koud als warm eten. Net wat jij lekker vindt.

Pasta op een stokje, met ballen

Pasta op een stokje, met ballen

Bereidingstijd: 25 minutes

Aantal: 8 stuks

Pasta op een stokje, met ballen

Ingrediënten:

  • 32 stuks penne
  • 8 gehaktballetjes
  • 16 blaadjes verse spinazie
  • 8 Cherry tomaatjes
  • 8 stukjes mozzarella (of een halve bol)
  • tomatensaus, om erbij te serveren
  • Extra benodigd: 8 satéprikkers

Bereiding:

  1. Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta hierna eventueel afkoelen, afhankelijk of je koude of warme spiesjes wilt serveren.
  2. Bak de gehaktballetjes in een koekenpan met olie rondom bruin en gaar.
  3. Prik aan een satéprikker: 2 stukjes pasta, 2 blaadjes spinazie, een gehaktballetje, een tomaatje, 2 stukjes pasta,spinazie en tot slot een stukje mozzarella.
https://www.brendakookt.nl/2018/09/01/pasta-op-een-stokje-met-ballen/

 

———————————————-

TIP: Neem een kijkje in mijn winkeltje en bestel mijn handige maaltijdplanner en boodschappenplanner! Hier bestel je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES