Welkom lieve Jill

Na alle lieve berichtjes van jullie over hoe het met mij gaat is het tijd voor een persoonlijke update. Want er is babynieuws!

Dinsdag 28 augustus is onze dochter Jill geboren. Het gaat goed met ons, we zijn lekker thuis aan het genieten en wennen van en aan elkaar. Fem is een hele lieve en trotse grote zus.

De komende maanden doe ik het lekker rustig aan en geniet ik van mijn zwangerschapsverlof en de eerste periode van ons gezinnetje van 4 samen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik vooruitgewerkt en het een en ander voorbereid. Er komen dus nog (meer dan) genoeg lekkere recepten online de komende maanden. (ook nog lekkere kraamhapjes) Ik zou zeggen blijf brendakookt.nl dus lekker bezoeken :)

Bij de recepten zal ik zo nu en dan ook vertellen over hoe het met ons gaat, en tussendoor blijf ik weekoverzichten delen. Hier zie je ook meer over ons leven als gezin. Wil je meer persoonlijke updates zien? Volg me dan via Instagram (username @brendakookt)

———————————————-

TIP: Neem een kijkje in mijn winkeltje en bestel mijn handige maaltijdplanner en boodschappenplanner! Hier bestel je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

 1. Dirk & Irina says

  Hallo Brenda,

  Van harte gefeliciteerd met jullie dochter Jill. Wij wensen jullie alle geluk toe, en dat jullie lang van elkaar mogen genieten.

  Dirk & Irina

 2. Anne-Jolijn says

  Van harte gefeliciteerd! Een supermooi meisje.

 3. Marleen says

  Oh proficiat Brenda…….. wat n beaty weer! Geniet van elkaar en neem vooral je rust. Put genoeg uit al je mooie recepten…….

 4. Madeleine says

  Wat een mooie dochter. Veel geluk en geniet van jullie gezinnetje! Van harte gefeliciteerd! Madeleine

 5. Jamie says

  Gefeliciteerd Brenda en wat een leuke naam!! Ga toevallig morgen weer een receptje van je maken; de zomerse quiche met groene asperges en courgette, ben benieuwd!

 6. Ilona says

  Van harte gefeliciteerd. Wat een plaatje. Neem lekker de tijd om te genieten van haar en jullie gezinnetje; wij hebben nog genoeg receptjes om te proberen hoor.

 7. Leanne says

  Wat leuk! Van harte gefeliciteerd met jullie kleine moppie ♡

 8. Florina says

  Wat geweldig Brenda! Van harte geluk gewenst jullie alledrie met jullie kleine Jill! Nieuw leven, altijd weer een wonder. Geniet van haar en van elkaar. En vooral niet om je (online) volgers. Je hebt zo’n prachtige en inhoudelijk heerlijk gevulde site, alle reden om regelmatig te bezoeken. En je fijne recepten te bereiden. Dank voor al je werk. Maar nú genieten!

 9. Marja says

  Hoi Brenda,
  Van harte gefeliciteerd met jullie mooie dochter! Wat een mooi meiske zeg en wat een leuke naam. Die hoor je niet zo vaak. Leuk. Ook Fem natuurlijk gefeliciteerd met haar nieuwe zusje.
  Geniet van je kraamtijd en van je mooie gezinnetje Brenda. Fijn dat alles goed gegaan is en dat er nu weer een mooie dochter in de wieg ligt. Rust lekker uit en geniet met volle teugen, maar dat doe je natuurlijk al.
  Een hartelijke groet en een kusje voor Fem en voor Jill,
  Marja

 10. Lizette says

  Ahh……wat n schatje!!
  Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje, geniet van de komende tijd!

 11. Simone says

  Awww wat een prachtig lief klein meisje. Gefeliciteerd. Geniet er lekker van samen!

 12. Linda says

  Hartelijk gefeliciteerd! Geniet lekker van je gezinnetje.

 13. Yvonne says

  O, wat mooi en lief!
  Van Harte Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje.
  Geniet ervan!

 14. Willy says

  Proficiat en heel veel geluk en geniet van je kraamtijd.

 15. Stijnie says

  Van harte Gefeliciteerd! Geniet met volle teugen. Die babytijd gaat zo snel en komt nooit meer terug, werken kan je de rest van je leven nog 😉

 16. Mieke says

  Hoi brenda hartelijk gefeliciteerd met julie dochtertje fijn dat alles goed is en leuk dat fem een grote zus is veel geluk samen

 17. Marjon (Uitgelezen) says

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter (en zusje) Jill. Ze is een plaatje! Heel veel geluk samen en inderdaad: genieten!

 18. Laura says

  Wat een lieverd, proficiat! Geniet van deze tijd. Liefs

 19. andrea kalmar says

  Liefste Brenda,

  Wat een pracht van wolkje! Hartelijk gefeliciteerd met je kleine Prinsesje! Ik wens jullie beide heel veel gezondheid en laat haar alle je kook geheimpjes zien en proeven!!!
  Groetjes, Andrea

 20. Hilde says

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige dochter en zusje.
  Wat een dotje.
  Geniet er net zoveel van als wij van jou heerlijke recepten ; ) .

 21. Corrien says

  Hoi Brenda,
  Van harte gefeliciteerd met jullie mooie meisje! Fijn dat je na je zus en schoonzus nu ook mag gaan genieten van een gezond kindje in je armen! Wachten duurt altijd lang hè.. Heel veel geluk met jullie 4-en!