Ga naar de inhoud

Foodfoto’s weekoverzicht #6 | Youtube video’s opnemen, pannenkoeken eten en schaatsen

Vorige week was een super fijne week. We namen YouTube video’s op, ik werkte een dagje buiten de deur en at onverwachts pannenkoeken (mijn lievelings). In het weekend konden we schaatsen en had ik veel gezellige dates met lekker eten. Bekijk snel mijn weekoverzicht in foodfoto’s.

Weekoverzicht #6

Na het hele weekend die grote pot Nutella dichtgelaten te hebben ging hij maandag toch open hoor 🙂

Dinsdag

Ontbijtje in Van der Valk Hotel Hoorn. Yum!

Na mijn afspraak blijf ik hier vandaag werken. Zo kan ik lekker wat artikelen afmaken. En tussendoor wordt er ook lekker geluncht. Vooral de smoothie van mango en kokos was super lekker.

Einde van de middag werk ik nog even verder bij CarGlass.

Woensdag

Woensdag komt Anneke langs en filmen we nieuwe video’s voor YouTube. Als je goed kijk zie je dat we aan de slag gaan met paaseitjes 😉

En dit receptje komt ook nog online.

Donderdag

Er stonden vandaag een aantal nieuwe recepten voor de blog op de planning, maar aan koken kwam ik niet toe. Om toch iets te eten op tafel te kunnen zetten ‘s avonds bak ik pannenkoeken. Ik had er opeens ontzettende trek in.

We hebben een hele mooie lange tafel, maar als we gaan eten gebruiken we altijd alleen het laatste stukje 😉

Voor we aan de pannenkoeken beginnen eten we ook nog een lekker soepje met veel groente, krijgen we toch nog iets gezonds binnen vandaag.

Pannenkoeken!

Vrijdag

Vrijdagmiddag staat een pan stoofvlees op het vuur, en de spliterwten staan in de week.

Fem ligt lekker te slapen, en ik ga even lekker Temptation Island kijken, onder een unicorn dekentje (van Fem) met leftover pannenkoeken.

Dinner! Lekker Hollands winter voedsel 🙂

‘s Avonds heb ik afgesproken met vriendinnen. In plaats van een wijnavond, is het voor mij een thee-avond. Met genoeg lekkers om te snoepen.

Zaterdag

Yes, zaterdag gaan we schaatsen! Ik neem mijn schaatsen ook mee, eens kijken of ik het nog kan.

Zo leuk!

Hi! En ja ik kan het nog!

Na het schaatsen haal ik mijn moeder en schoonmoeder op, ik trakteer ze op een lekkere high tea met een Italiaans tintje bij MED Trattoria in Medemblik.

Zondag

Zaterdagavond gaan we naar een verjaardag van vrienden. Omdat ik eerder thuis was om de oppas af te lossen doe ik ook ochtendshift met Fem. We gaan om 7.00 uur naar beneden zodat Joost kan uitslapen. Ik kijk Wie is de mol terug, Fem kijkt liever Juf Roos.

Daarna duiken we samen de keuken in. Fem helpt met het maken van pannenkoekjes.

Ik zet ze ook nog even op de foto voor we ze met z’n drietjes opeten. De pannenkoekjes waren super lekker, het recept komt snel online!

Na een frisse wandeling is dit zoo lekker!

En dit ook.

En ‘s avonds mag ik weer lekker uiteten, deze keer met vriendinnen. (en toevallig zit ik weer bij hetzelfde restaurant als gisteren ;)) Al moet ik bekennen dat ik het wel lastig vind dat ik niet alles kan eten wat ik normaal gesproken zou doen. Bij het voorgerecht was de caprese salade eigenlijk de enige optie.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op