Foodfoto’s weekoverzicht #2

Een nieuwe week, tijd voor het tweede weekoverzicht. Ik werkte lekker veel thuis aan nieuwe recepten en wisselde dit af met lekkere lunches. En in het weekend werd er veel geborreld, met plankjes.

Snel door naar de week in foodfoto’s..

MAANDAG

Maandag kwam mijn zusje gezellig bij ons lunchen, daarom hadden we wel iets lekkers verdiend. En hoe toevallig: later kwam ik erachter dat het #croissantdag was.. goed getimed dus!

’s Middags als Fem in bed ligt ga ik lekker aan het werk, ik maak het weekoverzicht van vorige week.

En ’s avonds doen we lekker makkelijk met eten, ik maak deze zuurkoolschotel.

DINSDAG

Bacon is good for you right?

Dinsdag begin ik lekker thuis met koken. Voor een campagne maak ik deze lekkere hapjes die ik natuurlijk snel met jullie ga delen.

En daarna ga ik even lekker lunchen met Juliette, kunnen we meteen wat dingen voor de site bespreken. Juliette helpt me met foto’s (waar ik zelf op sta ;)) en helpt me ook met de achterkant van de website.

De #backtonormalchallenge is voorbij, Tamara en Janine waren de gelukkige die een pakketje uit mijn webwinkel kregen opgestuurd.

WOENSDAG

Lunchtime is vandaag tostitime! Het recept voor deze toffe tosti staat inmiddels ook online, en die bekijk je hier.

Als tussendoortje neem ik de nieuwe Bites we Love die ik ontving met de #foodpost

DONDERDAG

Het begint een beetje saai te worden, maar donderdag werk ik ook lekker thuis. Het is zo heerlijk als het zonnetje in de keuken schijnt. Laat het voorjaar maar komen!

Tussendoor ga ik even naar de markt om wat lekkere dingetjes te halen. Vers brood, paardeworst en Italiaanse kaas met truffel.

VRIJDAG

Vrijdag is Fem ineens heel erg vroeg wakker. Ze komt nog lekker even bij mij in bed liggen en Joost brengt me alvast een ontbijtje op bed voordat hij naar zijn werk gaat. Dat is nog eens een goed begin van de vrije vrijdag <3

Vrijdagochtend gaan we zwemmen en daarna even een theetje drinken bij een vriendin. Als Fem ’s middags naar bed gaat bewerk ik de foto’s van de recepten die ik deze week heb gekookt.

’s Avonds eten we lekker makkelijk: bietjes met aardappels en vissticks. Dit is niet mijn mooiste foodfoto ;) Ik twijfelde zelfs of ik hem wel zou plaatsen omdat het zo lelijk is en er niet lekker uit ziet. Maar het is wel real life.

ZATERDAG

Zaterdag zijn we ’s ochtends lekker thuis en haal ik boodschappen samen met Fem. Daarna lunchen we bij mijn schoonouders en ga ik door naar het Keetje om bij te kletsen met een vriendin. Deze lekkere punt appeltaart kon ik niet weerstaan.

Joost kookt vanavond zijn favoriete macaroni, uit een pakje ;)

En ’s avonds komen er vrienden langs borrelen, spelen we spelletjes en eten we lekkere hapjes.

ZONDAG

Zondag begint goed, met bacon en scrambled eggs.

Kijk onze kleine foodblogger in de dop daar zitten <3

Ik dacht ineens: wat is ze nou aan het doen? Ze maakt foto’s van haar pannetje met soep. Zo schattig!

De staafmixer is kapot, dus verkruimelen we koekjes door er op te stampen.

Hoi, daar ben ik ook in het weekoverzicht. Zoals je merkt ben ik niet zo van de selfies ;)

Ik bak iets lekkers voor een geheim projectje. Binnenkort kan ik jullie hier meer over vertellen.

En daarna gaan we op verjaardag bij mijn zusje Ilona, ze wordt 25 jaar! En dan mag een halve Sarah natuurlijk niet ontbreken.

De West-Friese jodenkoek (waar de Sarah van is gemaakt) is mijn favoriete gebakje, klik hier voor het recept dat ik samen met mijn andere zusje (Natasja) maakte.

En we eindigen het weekend weer met een borrelplankje ;)

Ik heb veel leuke reacties gekregen op het weekoverzicht van vorige week. Voorlopig ga ik hier dus lekker mee door. De komende week staan er een paar leuke afspraken op de planning, en dates met vrienden. Dat zie je allemaal terug in het volgende weekoverzicht.

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

 1. Demi says

  Leuk overzicht en handige lifehack met het verkruimelen van de koekjes! :p

  • Brenda Kookt says

   Haha, ja goede lifehack he? Zo had ik het nog niet eens gezien ;)

 2. Joan says

  Vind je borrelplankjes er altijd zo heerlijk uitzien!

 3. Marieke says

  Zo leuk deze weekoverzichten! :-) En wat een heerlijke borrelplanken maak je altijd.