MERRY CHRISTMAS | Laatste kersttips en videoboodschap

All i want for christmas is food brenda kookt quote

 

.. en qualitytime met family & friends! MERRY CHRISTMAS!

Hoe is de situatie bij jou? Heb je het helemaal onder controle en alles al in huis? Of ga je vandaag (of misschien zelfs morgen) nog langs de supermarkt om ingrediënten te kopen?

Na de drukte van de afgelopen twee maanden was ik eerlijk gezegd even helemaal klaar met Kerst en koken. Maar inmiddels begint het na twee dagen rustig aan doen en niet koken toch weer te kriebelen. Vandaag haal ik mijn bestelde producten bij slager en visboer en duik ik de keuken in om de eerste gerechten te koken.

Toen we de kerstkookvideo’s opnamen heb ik een kerstgroet voor jullie gemaakt. Bekijk mijn kerstboodschap met laatste kersttips, en scroll naar beneden als je nog wat hulp kunt gebruiken bij het organiseren van je kerstdiner.

Ik wens jullie hele fijne dagen toe! Geniet van het koken en lekkere eten, maar vooral van je gezelschap.

Laatste kersttips

———————————————-

TIP: Neem een kijkje in mijn winkeltje en bestel mijn handige maaltijdplanner en boodschappenplanner! Hier bestel je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *