Kerstpakket Limited Edition –> Nu verkrijgbaar

Vanaf NU te bestellen: hét Brenda Kookt KERSTPAKKET!

Dit is zo tof, speciaal voor de feestdagen is er een nieuw product aan mijn winkel toegevoegd, hét Brenda Kookt kerstpakket! Het ideale geschenk voor personeel, relaties of vereniging! Je kan hem ook voor je zus, tante, oma of vriendin bestellen. Of voor jezelf!

Het is een Limited Edition en heeft nu een speciale prijs van € 37,50! (de werkelijke waarde is € 50,-).

Kerstpakket Limited Edition

Natuurlijk mag mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist niet ontbreken in het kerstpakket. Voor de fans die Snelle Klassiekers al in bezit hebben is er een versie zonder boek verkrijgbaar. Het pakket bevat een exclusief kerstrecept! Hierbij komen de andere producten uit het pakket goed van pas.

Ga voor meer informatie over de pakketten naar deze pagina.

Algemene informatie:

  • Dit product is een limited edition. OP = OP!
  • De genoemde prijs is de consumenten verkoopprijs, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
  • Wil je het pakket zakelijk bestellen of meer dan 2 stuks afnemen? Neem contact op door een mailtje te sturen naar info@brendakookt.nl.

Ik sluit af met een voorproefje van wat je met het pakket kunt maken:

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *