VLOG 14 dagen plantaardig eten (vegan)


Oh jongens daar is hij dan, mijn aller eerste (en misschien wel laatste ;)) vlog!

Een paar weken geleden kondigde ik jullie aan dat ik 14 dagen plantaardig (oftewel vegan) ging eten. Om jullie te laten zien hoe dat ging heb ik een dagboekje gefilmd. Hier zie je de lekkere dingen die ik wel mocht eten tijdens de challenge, maar ook de moeilijke momenten.

Ik wil niet te veel verklappen, maar ik kan je wel zeggen dat het me niet is meegevallen.

Waarom 14 dagen plantaardig eten?

Becel heeft de receptuur van een aantal producten aangepast waardoor het nu 100% plantaardig is. De melk- en ei-bestanddelen zijn vervangen door een plantaardig alternatief. Hierdoor zijn deze producten (zoals Becel original) nu ook geschikt voor veganisten.

Becel heeft mij uitgedaagd om 14 dagen volledig plantaardig te eten. Ik at dus geen dierlijke producten zoals vlees en vis, maar ook geen kaas, eieren en zuivel. Een flinke uitdaging voor iemand die ontzettend geniet van vlees en vis, maar ook gek is op kaas en iedere ochtend ontbijt met een schaaltje yoghurt.

Kijk mee hoe het me tijdens deze twee weken is vergaan:

VLOG 14 dagen plantaardig eten (vegan)

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

 

De Plant Power Challenge is een samenwerking met Becel, lees mijn disclaimer.

KERST: Op zoek naar een lekker maar toegankelijk kerstrecept? Op deze pagina heb ik alle kerstrecepten bij elkaar gezet.

CADEAUTIP:  Bestel nu het limited edition kerstpakket! Het ideale cadeau voor relaties, personeel of vereniging. Ook kun je in mijn (digitale) winkel mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist los kopen, en vind je handige planners!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

  1. Tilly says

    Wat een leuk filmpje was dat en supergoed dat je het 14 dagen hebt volgehouden, was best lang en lastig denk.

    Gr. Tilly