Ga naar de inhoud

Fris omelettaartje met roomkaas

Vandaag deel ik een fris lunchgerechtje, een omelettaartje met Philadelphia Mediterrane Kruiden. Ik ben gek op lunchen en varieer er daarom ook regelmatig mee. Iedere dag een boterham is ook maar saai. Nu de temperaturen in de zomer wat hoger zijn ga ik voor lichte frisse lunches. Je kunt dan...
20 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Fris omelettaartje met roomkaas

Omelettaartje met philadelphiagesponsord artikelVandaag deel ik een fris lunchgerechtje, een omelettaartje met Philadelphia Mediterrane Kruiden.

Ik ben gek op lunchen en varieer er daarom ook regelmatig mee. Iedere dag een boterham is ook maar saai. Nu de temperaturen in de zomer wat hoger zijn ga ik voor lichte frisse lunches. Je kunt dan kiezen voor een salade, maar dat is vrij standaard. Je kunt ook een andere verse lunch maken, zoals deze omelettaartjes.

Philadelphia Mediterrane Kruiden is een nieuw product in het assortiment van Philadelphia. Net als de andere smaken is ook deze lekker romig, en goed smeerbaar. Philadelphia Mediterrane Kruiden bevat rozemarijn, tijm en basilicum. Hierdoor is de roomkaas goed op smaak en is het niet nodig extra kruiden of andere ingrediënten aan de omelet toe te voegen.

De omelet met Philadelphia is een topper doordat de Philadelphia het lekker fris en zomers maakt. Je kunt de omelettaartjes in de koelkast bewaren. Zo kun je de omelettaartjes voorbereiden en kun je in de tussentijd iets anders doen.

Philadelphia Mediterrane Kruiden is een nieuwe variant van Philadelphia, bij de grotere supermarkten is dit product al verkrijgbaar. 

Philadelphia omelettaartje frisse lunch

Fris omelettaartje met roomkaas

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Philadelphia, lees mijn disclaimer.

Ingrediënten

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze fris omelettaartje met roomkaas

Voorbereiding: 20 minuten
Stap 1
Roer de eieren los en meng dit met de melk en een snuf zout en peper.
2
Stap 2
Verwarm een koekenpan met een klein drupje olie op het vuur. Bak van het eimengsel een omelet. Laat de omelet op laag vuur garen, zo voorkom je luchtbellen. Draai de omelet voorzichtig om en bak hem kort op de tweede kant.
3
Stap 3
Laat de omelet even afkoelen op een bord of snijplank.
4
Stap 4
Steek met een steekring 3 omeletjes uit de grote omelet. Besmeer ieder omeletrondje met Philadelphia Mediterrane Kruiden en stapel ze vervolgens op elkaar.
5
Stap 5
Garneer je omelettaartje met een blaadje basilicum, tijm en rozemarijn.
Bekijk ook andere recepten
Lente-plaattaart met courgette en pesto
Croissant traybake met aardbeien en room
Groenteomelet
Geroosterde zoete aardappel met boerenkool en kikkererwten

1 reactie

Daniëlle

Dat ziet er lekker uit! Goed idee.

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op