5x Salade

5x salades kl

Dit is natuurlijk dé tijd om lekkere salades te eten. Nu hoorde ik afgelopen weekend iemand zeggen dat nu al vol genoeg had van salades, want ze at iedere keer dezelfde. Dat is natuurlijk nergens voor nodig! Want met salades kun je juist lekker variëren, zodat het niet iedere keer hetzelfde is.

Bij zomerse temperaturen heb je vaak geen trek in een warme avondmaaltijd, en is het lekker om als maaltijd voor een frisse salade te gaan. En in dat geval kun je heel veel kanten op. De kant van couscous, avocado, caesar, pasta of bijvoorbeeld frisse meloen. Bij deze deel ik 5 salades, die iedere keer anders zijn.

Wat is jouw favoriete zomersalade? Is er een salade die regelmatig op tafel staat, of ga je iedere keer voor iets anders?

De foto’s spreken voor zich, klik op de titel of de foto om het recept direct te bekijken. 

Caesarsalade

Ceaser salade txt2

Pastasalade met carpaccio

Pastasalade met carpaccio

Salade met meloen en serranoham

Salade met ham en meloen

Nachosalade BBQ Chicken

Nachosalade met kip txt

Couscoussalade met avocado

Salade met couscous, avocado en spek

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

  1. Loes says

    Ik ben dol op salades, dus dit artikel is heel erg welkom! Ik vind vooral carpacciosalades heel erg lekker.