Nu geopend: de Brenda Kookt Winkel!

Winkel - Brenda Kookt

Ja je leest het goed! Vanaf nu kun je bij me komen winkelen, ik heb een (digitale) winkel geopend! Klik hier om direct even rond te snuffelen in mijn winkeltje.

Lees snel verder om meer te horen over het bestellen van een (gesigneerd) kookboek, de nieuwe planners en combi-deals.

Snelle klassiekers met een twist

Ik kreeg regelmatig de vraag of ik exemplaren van Snelle klassiekers met een twist kon signeren. Omdat er niet zoveel signeersessies gepland stonden zijn er zelfs meerdere bezoekers bij mij thuis langsgekomen om hun boek te laten signeren. Nu is het gemakkelijker, je kunt online een gesigneerd exemplaar bestellen in mijn eigen winkeltje.

De verkoopprijs van het kookboek is € 25,- (dit is hetzelfde als wanneer je hem in een andere winkel koopt). Bij bestelling van 1 boek betaal je €1,95 verzendkosten, vanaf 2 boeken is verzending gratis. Bij je bestelling kun je aangeven of je een gesigneerd exemplaar wilt ontvangen.

Pakket planners verkleind

Planners

Naast Snelle klassiekers met een twist heb ik twee nieuwe producten aan de winkel toegevoegd. De maaltijdplanner en de boodschappenplanner. Beide planners stonden eerder als printables op mijn blog, nu kun je ze bestellen als A5 notitieblokjes met 50 velletjes. (cadeautip!)

Met de handige maaltijdplanner plan je je maaltijden voor de hele week in. Zo wordt gezond en gevarieerd eten gemakkelijker, én leuker! Naast de maaltijden is er ook ruimte om boodschappen en/of notities te noteren.

Met de boodschappenplanner maak je een overzichtelijk boodschappenlijstje waarbij de productgroepen bij elkaar staan. Zo zie je in een oogopslag wat je allemaal nodig hebt en hoef je niet 3 keer terug te lopen naar het zelfde gangpad. Én dit kleinere formaat winkelt een stuk prettiger dan de uitgeprinte A4-versie kan ik je uit ervaring vertellen ;)

Winkel - Combi deal

COMBI-DEALS

Naast de losse producten zijn er ook verschillende combi-deals aan de winkel toegevoegd. Als je meerdere producten wilt bestellen is het voordeliger om voor een combi-deal te gaan.

Zo krijg je korting als je het complete pakket besteld, de twee planners of een exemplaar van Snelle klassiekers met een twist met daarbij een van de planners.

Hoe werkt het? 

De producten voeg je met 1 klik op de muis aan je winkelmandje toe. Vervolgens voer je je gegevens in (het is niet nodig om een account aan te maken) en hierna kun je direct met IDEAL betalen. Na 1 tot 3 werkdagen heb je je pakketje in huis.

Klik op onderstaande button om te winkel te bekijken. 

Button winkel klein

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *