Brenda Kookt!

Lekkere recepten, voor ieder wat wils!

  • HOME
  • RECEPTEN
  • VIDEO’S
  • INSPIRATIE
    • Brenda Tipt
    • Eetdagboekjes
    • Kooktips
    • Persoonlijk
    • Reports
    • Reviews
    • Overige foodinspiratie
  • WINKEL
  • ABOUT
  • CONTACT

Menu paasbruch

10 april, 2017 | DOOR Brenda Kookt | 0 REACTIES

Menu paasbruchDe afgelopen week zijn er hier op brendakookt.nl veel heerlijke paasrecepten gepubliceerd. Misschien zie je door de bomen het bos inmiddels niet meer en weet je niet welke gerechten je het beste kun combineren voor de paasbrunch? Bij deze deel ik een compleet Menu Paasbrunch met jullie.

 

Een paar tips vooraf:

  • Zorg er voor dat je de gerechten in kleine porties serveert zodat je gasten (en jijzelf) lekker van alles kunnen proeven.
  • Bereid de gerechten waarbij dit kan voor, hierdoor is het minder stressvol om voor meerdere mensen te koken.
  • Vraag of de gasten ook iets maken en meenemen.

Menu paasbruch

Menu Paasbrunch

Soepje vooraf

Zelf vind ik het lekker om een klein soepje vooraf te serveren. Omdat er nog een complete brunch volgt kun je dit het beste in kleine glaasjes, potjes of kopjes serveren. Ga voor dit lekkere mosterdsoepje.

Menu paasbruch

Broodjes met beleg

Brood of bolletjes zijn natuurlijk altijd goed en lekker. En een gekookt eitje mag natuurlijk niet ontbreken.

Maar bak ook eens zelf een lekker broodje, of maak de broodkrans. En zelf eiersalade maken is veel lekkerder, en je bepaalt zelf wat je er extra aan  toevoegt.

Verschillende broodjes met daarbij: 

  • Moskovische tulband
  • hartige scones met kaas en zongedroogde tomaat
  • broodkrans van croissantdeeg

Beleg: 

  • tropische kipsalade
  • zalmspread
  • eiersalade

Recepten paasbrunch, Menu paasbruch

Lekker voor er bij

Serveer een lekkere quiche bij de brunch, zoals de quiche met broccoli en kip, dit kan zowel warm als koud gegeten worden.

Wil je er graag iets warms met ei bij de brunch serveren? Ga voor roerei me spinazie en spekjes,  of maak de ontbijtpizza van bladerdeeg met ei.

Serveer de salade met ei en gerookte zalm er naast. De gerookte zalm kun je ook vervangen door gerookte kipfilet.

Paasbrunch toetje, Menu paasbruch

Toetje

Nog een lekker fris hapje er na? Ga dan voor de lemon lava cakejes, hiermee steel je de show. Wil je liever iets simpelers maar evengoed lekker genieten? Maak dan de tiramisu met advocaat, deze kun je heel goed voorbereiden. Na de paasbrunch hoef je hem alleen uit de koelkast te pakken.

Wil je iets lekkers bij de koffie serveren? Maak dan de citroencake met glazuur, dat is écht een topper.

Meer inspiratie nodig?

Ben je opzoek naar nog meer inspiratie? Bekijk hier het paasbrunch receptenoverzicht, en hier bekijk je alle paasrecepten van brendakookt.nl.

Ga je niet uitgebreid brunchen, maar heb je wel trek in een lekker eitje bij het ontbijt of de lunch? In dit artikelgeef ik je meer dan voldoende tips voor een lekker ei-ontbijtje.

———————————————-

De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019 is inmiddels UITVERKOCHT. Omdat het zo snel is gegaan heb ik een andere toffe actie. Mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! bestel je nu voor € 17,50 (ipv de oorspronkelijke € 25,-).
 Klik hier voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt via Instagram (username @brendakookt) hier deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s.
Ook kun je me vinden op Facebook.

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Bekijk ook:

  • Friday Five – Tips voor de PaasbrunchFriday Five – Tips voor de Paasbrunch
  • Paas Recepten – Round up 2016Paas Recepten – Round up 2016
  • 2x PaasMenu (vlees en vis)2x PaasMenu (vlees en vis)
  • Paasbrunch recepten overzichtPaasbrunch recepten overzicht

Filed Under: Pasen Tagged With: menu, menu paasbrunch, paas soep, paasbrunch, paasbrunch menu, paasmenu, paasrecept, paasrecepten, pasen, Pasen recept, recepten, recepten pasen, soep pasen, toetje paasbrunch, toetje Pasen

<< Kwarkglaasje met bitterkoekjes, mango en paaseitjes
Mihoen met kip en sperzieboontjes >>

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GA SNEL NAAR:

WELKOM

Hoi! Leuk dat je langskomt bij BrendaKookt.nl!
Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk is en dat het niet moeilijk en ingewikkeld hoeft te zijn om een lekker maaltje op tafel te zetten.

Op mijn foodblog worden uiteenlopende recepten afgewisseld met kooktips en reviews van kookboeken, restaurants en meer.
Ik hoop dat ik je kan inspireren om de keuken in te duiken. Kijk lekker rond, en eet smakelijk!

WINKEL

NIEUWSTE VIDEO

BEKIJK OOK

INSTAGRAM

  •  Voor deze foto! Hier wil je toch een plakje
  • Gnocchi! Als je het nog nooit gegeten hebt staat er
  • Valentijn Vertel eens doen jullie er aan?  Als je
  • Pannenkoekenlovers opgelet!  Vandaag deel ik een variatie op mijn
  • Van die simpele gerechten die vroeger regelmatig op tafel stonden
  • Zondag! Sta jij uitgebreid in de keuken vandaag of houdt
  • De afgelopen maand zijn de PrincesAmbassadeurs samen met mij aan
  • TAART! Hoe eet jij een tompouce? Hap je hem af?
  • Morning!  Wij plukken de dag vandaag lekker vroeg wakker

ZOEK OP CATEGORIE

FACEBOOK

Brenda Kookt

MELD JE AAN

MEEST GELEZEN

Pannenkoeken (basisrecept)
Makkelijke maaltijd
Recepten
De lekkerste aardappeltjes uit de oven!

VOLG BRENDA KOOKT

       


Designed by Eunoia Studio | Development by Bamboo Media

BLOG

Blog
Recepten
Adverteren
Disclaimer
Privacy & cookies

OVER MIJ

About Brenda
Contact
Persoonlijk
In de media

VOLG BRENDA KOOKT

       


Design by Eunoia Studio | Development by Bamboo Media

BLOG

Blog
Recepten
Adverteren
Disclaimer

OVER MIJ

About Brenda
Contact
Persoonlijk
In de media
Naast chocolade koekjes verzamelt Brenda Kookt ook digitale Cookies. Klik op 'Meer informatie' voor de privacy- & cookieverklaring.OKMeer informatie