Mix and Match Kerstmenu – Receptenoverzicht

mix-and-match-kerstdiner-recepten-collage, KerstmenuIs je kerstmenu nog niet helemaal samengesteld? Begint het stressniveau te stijgen? Geen zorgen, ik schiet je te hulp! In dit artikel heb ik de lekkerste kerstgerechten voor je geselecteerd. Ik presenteer je hét brendakookt.nl Mix and Match kerstmenu! Om me heen merk ik dat nog niet iedereen er helemaal uit is wat er met het kerstdiner op tafel komt. Mis je nog een amuse, soep of misschien een lekker toetje? Dan staat het recept dat je zoekt hier vast tussen!

Ik deel de lekkerste kerstrecepten die je goed kan combineren. Je vind hier recepten voor de amuse, soep, voorgerecht, hoofdgerecht en natuurlijk het kerstdessert.

Ga je gourmetten? Neem dan een kijkje op deze gourmet pagina. Opzoek naar een lekker bijgerecht? Neem dan hier een kijkje.

Klik op de titel van het gerecht om het volledige recept te bekijken.

Kerstmenu

amuse-kerst-recepten-overzicht, Kerstmenu

Amuse

recepten-soep-kerst-overzicht, Kerstmenu

Soep

Serveer de soep bijvoorbeeld met stokbrood met kruiden of een zelfgebakken soepstengel.

voorgerecht-kerst-recepten-overzicht, Kerstmenu

Voorgerecht

 

kerst-hoofdgerecht-overzicht-recepten, Kerstmenu

Hoofdgerecht

 

toetjes-kerst-dessert-overzicht-recepten, Kerstmenu

Dessert

 

 

Hoe ziet jullie kerstmenu eruit? En wat kan er echt niet ontbreken bij jullie tijdens het feestmaal? Let me know, ik ben benieuwd!

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

  1. jonna@burgertrutjes says

    oh wat een mega handig overzicht!! En lekkere gerechtjes. Ben nog op zoek naar een dessert, dus hier haal ik meer dan genoeg inspiratie uit!

    • Brenda Kookt says

      Komt dat even goed uit, ik ben benieuwd welk dessert het gaat worden!