Overzicht recepten met pompoen

overzicht-recepten-met-pompoen

Ben je opzoek naar een lekker recept met pompoen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Als aftrap voor de herfst (mijn favo food-seizoen) stond de afgelopen week hier op brendakookt.nl in het teken van de pompoen. Om de themaweek af te sluiten deel ik vandaag een overzicht van de pompoen-recepten die op mijn blog staan. En dat zijn me toch veel lekkertjes..

Dit biedt genoeg inspiratie om deze herfst volop te genieten van de pompoen. Pompoen is namelijk niet alleen lekker in de soep, maar ook bij een wentelteefje, in een hartige taart, salade, ovenschotel, stamppot en taart.

overzicht-recepten-met-pompoen-2

Wat is jouw favoriete gerecht met pompoen die je nu het herfst is graag op tafel zet? 

Mijn favoriet blijft de pompoenhummus en de good old geroosterde pompoensoep. Maar de hartige taart met pompoen, spinazie en feta blijft lekker. En de combinatie pompoen met geitenkaas zoals bij het bladerdeegtaartje blijf ik ook lekker vinden. Deze komen ook zeker deze herfst bij mij op tafel. En eigenlijk wil ik de stamppot ook zeker nog een keer eten dit seizoen. En, en en…. 

Klik op de titel van het gerecht om het recept te bekijken

Ontbijt

Hapjes

Lunch

Hoofdgerechten

Toetjes / Zoet

Lees ook hier mijn artikel met tips voor het schillen van de pompoen.

 

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

  1. Jeanne says

    Is er ook poenpoene siroop en waar kan ik die kopen