Ga naar de inhoud

Snelle klassiekers met een twist – nu verkrijgbaar

Snelle klassiekers met een twist

Yess! Ik heb er de afgelopen weken vaker over geschreven, maar nu is het écht zo ver: mijn boek Snelle klassiekers met een twist is uit. Wauw!

Eerder deze week ontving ik de eerste exemplaren, en het is echt magisch om het project waar ik zo lang (en zo hard) aan heb gewerkt in mijn handen te hebben. Op een beeldscherm is het mooi, zo’n boek. Maar op papier, een écht boek, dat is geweldig!

Vanaf vandaag is Snelle klassiekers met een twist verkrijgbaar in de (digitale)boekhandel. Je kunt het boek hier bestellen in mijn eigen digitale winkeltje, en je kunt ook een gesigneerd exemplaar bestellen, en mijn planners!

Maar het ook mogelijk om Snelle klassiekers met een twist via  bol.com te bestellen én je kunt natuurlijk ook naar jouw lokale boekhandel fietsen om hem daar te kopen (of te reserveren)!

snelle-klassiekers-met-een-twist-collage

Snelle klassiekers met een twist in een notendop

In dit artikel gaf ik een voorproefje van het boek en hier heb ik de behind the scenes foto’s van the making of  gedeeld. Dit is Snelle klassiekers met een twist in een notendop:

  • 90 makkelijke maaltijden zonder poespas, bereid met toegankelijke ingrediënten die bij de supermarkt om de hoek verkrijgbaar zijn.
  • De meeste gerechten staan binnen 30 minuten op tafel.
  • Een aantal toppers van mijn blog mochten niet ontbreken, daarnaast bevat het boek meer dan 80% nieuwe (nog niet eerder gepubliceerde) recepten.
  • Ovenschotels, pasta’s, (hartige) taarten, maaltijdsalades, snacks, soepen en toetjes. Alles komt aan bod.
  • De bekende gerechten bevatten verrassende twists, waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
  • De recepten zijn zowel geschikt voor de ervaren kok die opzoek is naar variatie als de jongere kok die net begint met koken (cadeautip!)

snelle-klassiekers-met-een-twist-is-uit

Ga je aan de slag met Snelle klassiekers met een twist? Deel je foto op Social media met de hashtag #snelleklassiekers en #brendakookt zodat ik met je mee kan kijken, dat lijkt me super leuk!

16 reacties

Joan kramer

Brenda, wat een super gaaf, goed boek. Heel inspirerend. Prachtige foto's. Wil alles wel meteen maken. Je kan trots zijn, maar dat ben je vast.

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Wat lief! Dank je wel Joan, super om te horen! :D Ik wens je veel kookplezier!

Viola

Hoi brenda. Gisteren je boek ontvangen via bol.com. Mijn dochter heeft het recept aardappelsalade met spek uitgezocht. Door heel t gezin heel erg lekker bevonden!! Top Maar 1 kleine opmerking In t recept ontbreek t hardgekookte ei en die staat wel op de foto! Wij hadden t wel toegevoegd en dat maakte de salade helemaal af. Voor herhaling zeker!!!??

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Wat super dat jullie meteen uit Snelle klassiekers met een twist hebben gekookt. Maar wat balen dat dit foutje er dus toch doorheen is geslopen! Super oplettend dat jullie het wel hebben toegevoegd.

Sabine

Ik heb hem binnen ziet er erg mooi uit! Vanavond lekker lezen. Succes met de signeersessies...

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Wat tof Sabine, dank je wel!

Daniëlle

Gefeliciteerd! Daar is hij eindelijk!

Laat een bericht achter

Silvia

Ook ik heb hem binnen, we gaan aan de slag!

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Tof!

Nicole

Wat leuk! Heel veel plezier met de boekpresentatie en de signeersessie! Geniet ervan!

Laat een bericht achter

ohladybake

proficiat! mag je best trots op zijn hoor!

Laat een bericht achter

Joyce

Gefeliciteerd!! Had hem al bij Bol besteld!!

Laat een bericht achter

Joyce

Jippie!!! Het boek is al binnen!! Wat ziet het er mooi uit.......... ik weet wat ik vanavond ga doen!!

yvonne

Gefeliciteerd!

Laat een bericht achter

Fran

Eindelijk je "kindje" in handen. Van harte gefeliciteerd. Ik kan hem vanmiddag ophalen bij het AH afhaalpunt en ga er vanavond lekker in bladeren, ben zo benieuwd. Leuk!

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op