Ga naar de inhoud

Snap Shots juli #1

Snap Shots juli 15
Snap Shots juli 13
Snap Shots juli 01 HAK
Snap Shots juli 09
Snap Shots juli 14
Snap Shots juli 12

Daar ben ik weer met de snap shots van juli. De foto’s zijn deze keer lekker zonnig, I love it! Ik heb me de afgelopen twee weken gestort op de afronding van het kookboek, het wordt zoo tof! Daarnaast werk ik aan de laatste loodjes voor ik vakantie ga vieren, vierden we een jubileum en een vrijgezellenfeest. Kijk mee naar mijn afgelopen twee weken van juli in food snap shots: Samen met de liefste en de leukste vierde ik ons jubileum, 10 jaar verkering, bij Restaurant Lucas Rive in Hoorn. We hebben ons laten verrassen en ontzettend genoten. Makkelijke maaltijd: Taco’s! Gevuld met een gehakt-paprikamengsel en ‘mijn’ zwarte bonen. Beetje geraspte kaas en avocado erbij, smullen! Fem kreeg #foodpost van Ella’s Kitchen. De gepofte smikkelsticks vallen goed in de smaak. Mijn keuken werd door PLUS Supermarkt omgetoverd tot een filmstudio. Voor het youtube kanaal van de supermarktketen hebben we een kookfilmpje gemaakt met scholfilet.

Leuke samenwerkingen

Snap Shots juli 11
Snap Shots juli 08
Snap Shots juli 02
Snap Shots juli 10
Snap Shots juli 05
Snap Shots juli 04
Snap Shots juli 03

Naast het werken aan het boek heb ik het de afgelopen periode ook druk gehad met leuke samenwerkingen voor het blog. Dit heb je vast gemerkt. Een van de lekkere dingen die ik mocht maken waren maar liefst twee burgers voor Hellmann’s. Eentje met mijn ultieme burger (deze) en een met de ultieme burger van een bezoeker. Dat werd deze super lekkere Caesar burger. Het is zo gezellig om samen met Fem te eten. Ze eet al goed mee en eet keurig d’r bordje leeg. Al is het natuurlijk de vraag of dat zo blijft.. 😉 Met vriendinnen vierden we de vrijgezellenfeest van Merle, daar hoort natuurlijk iets lekker bij. Ik maakte deze Mojito cheesecake. Dit weekend deel ik het recept ook met jullie. Het vrijgezellenfeest was een topper, zo leuk! Na de wipe out baan (waar we behoorlijk fanatiek in waren) gingen we lekker eten, volgden we een gin-tonic workshop en maakten we Maastricht onveilig. We sloten het weekend af met een kater-ontbijtje. De ene week zijn we binnen aan het gourmetten tijdens de verjaardag van mijn schoonvader, en het weekend er op (en deze week) kunnen we lekker buiten barbecuen. Dat kwam goed uit want er stond een feestje bij vrienden gepland. Er was niet alleen barbecue, Sabina maakte ook deze lekkere fruitstokjes. Albert Heijn stuurde Fem nog meer foodpost om te proeven. Die kleine meid heeft het er maar druk mee 😉 Dit kookboek van Philippine riep al een hele tijd mijn naam, maar ik had gewoon geen tijd om er mee aan de slag te gaan. Tot afgelopen week. Binnenkort deel ik een super lekker receptje uit Jam & Zuur met jullie. Het boek is echt een aanrader als je het leuk vindt om jam te maken en groenten en fruit in te maken.

Na juli is het tijd voor vakantie

De komende weken doe ik het lekker rustig aan en ga ik genieten van mijn vakantie. Het is de afgelopen maanden aardig druk geweest en ik kijk er naar uit om even niets te moeten. Genieten van mijn kleine meisje en opladen zodat ik er straks weer tegenaan kan en nieuwe recepten voor jullie kan ontwikkelen. Ondertussen loopt de site door, maar wel op een lager pitje.

Ik heb het een en ander voorbereid, 3 a 4 keer per week verschijnt er een nieuw zomerrecept op Brenda Kookt. Vanaf eind augustus ben ik weer helemaal terug. Ik hoop dat jullie er dan ook weer allemaal zijn en ik wens jullie een hele fijn mooie zonnige zomer toe. Ik blijf lekker thuis in Nederland, dus ik hoop dat deze tropische temperaturen een beetje aanhouden 😉 

5 reacties

Fran

Een hele fijne vakantie gewenst en veel plezier. En natuurlijk ben ik er eind augustus nog steeds :) veel te leuke site.

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

:)

Rianne

Oh ik ben echt benieuwd naar de mojito cheesecake!!

Laat een bericht achter

Merle

:-)) Leuk Bren! Wat een topweekend was het!! Nu genieten van je enorm verdiende vakantie met je moppies! Kus!

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

X

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op