Tip: Veggie snoepjes van Katja

Katja veggie snoep 04

gesponsord artikel

De lekkere snoepjes van Katja kennen we denk ik allemaal. Maar wist je ook dat het hele assortiment veggie is? Dat het geen dierlijke gelatine bevat?

In bijna elk snoepje en dropje dat verkrijgbaar is wordt dierlijk gelatine gebruikt om de snoepjes lekker gummy te laten maken. Zonde, want dat is helemaal niet nodig!

Katja veggie snoep 03

Bij Katja zijn ze gek op dieren, ze maken niet voor niets de lekkerste dierensnoepjes zoals de Apenkoppen, Biggetjes, Flappies en de Zoo Mix. Het  gehele assortiment wordt daarom gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen. 30 jaar geleden was Katja zelfs de eerste snoepfabrikant die hierop overging!

Katja veggie snoep 02

Alle veggie producten van Katja zijn te herkennen aan het groene I Love Veggie logo op de verpakking.

P.s. mijn all time favoriete snoepjes zijn de Yoghurt Gums van Katja. En die van jou?

Dit artikel is een samenwerking met Katja, lees mijn disclaimer

———————————————-

TIP: Neem een kijkje in mijn winkeltje en bestel mijn handige maaltijdplanner en boodschappenplanner! Hier bestel je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *