Ga naar de inhoud

Lunchwraps met feta

Vandaag deel ik lekkere lunch inspiratie met jullie. Goed gevulde lunchwraps met feta en meer lekkere (gezonde) dingen. Ik betrap mezelf er op dat ik de laatste weken dagelijks lunch met brood. Opzich is daar niets mis mee, ik hou van brood. Maar na een tijdje vind ik eerlijk gezegd een beetje saai worden. Daarom wil
Delen op

Lunchwraps met feta

Vandaag deel ik lekkere lunch inspiratie met jullie. Goed gevulde lunchwraps met feta en meer lekkere (gezonde) dingen.

Ik betrap mezelf er op dat ik de laatste weken dagelijks lunch met brood. Opzich is daar niets mis mee, ik hou van brood. Maar na een tijdje vind ik eerlijk gezegd een beetje saai worden. Daarom wil ik weer lekker variëren bij de lunch. Vandaag deel ik een van de lunchgerechtjes die ik afgelopen week at.

In feite is dit een salade, maar dan op (of in) een wrap. Het resultaat is een goed gevulde wrap. Met kipfilet, tomaatjes, paprika en zwarte bonen.

Sinds mijn ambassadeurschap voor de zwarte boon (hier lees je er meer over) probeer ik vaker te variëren met ‘mijn’ zwarte boon. In deze lunchwrap is de zwarte boon een fijne aanvulling op de andere ingrediënten, hierdoor heb je een goed vullende lunch.

Tip: als je de wrap oprolt en in aluminiumfolie verpakt kun je een wrap als deze ook heel goed meenemen als lunch naar het werk. 

Wrap met feta

Lunchwraps met feta

Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten voor 4 wraps

  • 4 wraps
  • 2 handjes gemengde sla
  • 15 cherry tomaatjes
  • 100 gram gerookte kipfilet
  • halve gele paprika
  • 2 eetlepels zwarte bonen uit een stazak HAK zwarte bonen
  • 40 gram feta
  • 2 eetlepels yoghurt

Bereiding

Verwarm de wraps even in de magnetron of oven, volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Halveer de tomaatjes, snijd de kipfilet en paprika in blokjes.

Meng de sla met de yoghurt en verdeel dit over de wraps. Beleg vervolgens mij tomaatjes, gerookte kipfilet, gele paprika en zwarte bonen. Bestrooi tot slot met verkruimelde feta.

Rol de wraps op, of eet het alsof het een pizza is.

Dit artikel is een samenwerking met HAK, lees mijn disclaimer

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op