Zoete calzone met Nutella en banaan
Nutella en banaan zijn wat mij betreft een gouden combi. Alles is lekker met Nutella en banaan. Dus waarom niet op (of tussen) een pizza? Het is zondag en we mogen onszelf wel even verwennen toch? De pizza calzone kennen we denk ik allemaal. Lekker hartig met tomatensaus, kaas en iedere topping die je maarZoete calzone met Nutella en banaan
Bewaren
Nutella en banaan zijn wat mij betreft een gouden combi. Alles is lekker met Nutella en banaan. Dus waarom niet op (of tussen) een pizza?
Het is zondag en we mogen onszelf wel even verwennen toch? De pizza calzone kennen we denk ik allemaal. Lekker hartig met tomatensaus, kaas en iedere topping die je maar wilt. Ik geef er een lekkere zoete twist aan, een zoete calzone met Nutella en banaan. Klinkt goed toch? Dat is het ook!
Deze zoete calzones kun je eten als ontbijt, lunch, tussendoortje of toetje. Wanneer ga jij hem maken?
Calzone met Nutella en banaan
Bereidingstijd 30 minuten
Ingrediënten voor 6 stuks
- 6 plakjes bladerdeeg, ontdooid
- 3 eetlepels nutella
- 1 banaan
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 ºC en bekleed een bakblik met bakpapier.
Snijd de banaan in plakjes.
Steek of snijd cirkels uit de plakjes bladerdeeg. Besmeer het midden van de bladerdeeg cirkels met Nutella, houd ongeveer 1 cm van de randen vrij. Verdeel de plakjes banaan over de Nutella.
Vouw het bladerdeeg dicht en zorg er voor dat de randen goed op elkaar zitten, gebruik hier bijvoorbeeld een vork voor.
Bak de calzones in 10 tot 12 minuten goudbruin.