Ga naar de inhoud

Snap Shots weekendje Center Parcs

Snap Shots Center Parcs 22

Vroeger toen ik jong was gingen we met mijn ouders altijd op vakantie naar Center Parcs. Een ding wist ik toen al zeker: als ik een later een baby heb wil ik ook naar Center Parcs. Ik vond dat altijd zo schattig om die baby’s te zien zwemmen in van die gele banden…

Inmiddels heb ik een baby en dus werd er al snel een lekker burgerlijk weekendje Center Parcs (park de Huttenheugte) geboekt. Ik was heel benieuwd hoe het zou zijn, of ik er net zo van zou genieten als ik vroeger deed. Dit was de eerste keer met zijn drietjes ‘op vakantie’.

Het was geen ontzettend culinair weekend, toch hebben we heerlijk gegeten. Kijk mee naar onze foodfoto’s van het weekendje weg:

Snap Shots Center Parcs 03

Voordat we een kind hadden verbleven we eigenlijk altijd in hotels. Omdat we veel op pad gingen hadden we geen ruimte zoals een keukentje nodig. Dat is nu ietsje anders, en daarom werd de koelkast in het huisje bij binnenkomst direct gevuld met lekkers 😉

Snap Shots Center Parcs 06

Op naar het centrum, de Market Dome. Bij het Grand Café gingen we even zitten om een borrel te drinken en een lekker snackje te nemen. Daarna was het tijd om te zwemmen.

Snap Shots Center Parcs 05

We wilden de eerste avond lekker relaxed in het huisje eten en uiteindelijk besloten we te gaan gourmetten. Dit complete gourmetpakket werd keurig afgeleverd in onze bungalow. Het stokbrood was zelfs nog warm!

Leuk detail: er zat zelfs een babyboxje in met 2 potjes Olvarit. Deze zijn bestemd voor baby’s vanaf 6 maanden dus hier wachten we nog even mee. Fem is namelijk 4 maanden oud nu.

Snap Shots Center Parcs 04

En zo ziet dat er op tafel uit. Ons moppie lag lekker te slapen in haar bedje en wij zaten old school aan de gourmet.

Snap Shots Center Parcs 02

De volgende ochtend: tijd voor ontbijt! Om half 8 hingen de verse broodjes al aan onze deur. Luxe!

Snap Shots Center Parcs 01

Fem ging eerst nog even naar bed, konden wij lekker buiten in het zonnetje zitten. Lekker koekje er bij, en mij hoor je niet hoor.. Check het fijne uitzicht.

Snap Shots Center Parcs 10

Tijd om op stap te gaan! We gingen naar de nieuwe dierentuin in Emmen, Wildlands. Ons moppie had er natuurlijk niets aan maar voor ons was het erg leuk. Wat mij betreft aanrader, het park is mooi groot opgezet en er is genoeg te zien.

Snap Shots Center Parcs 09

Zo ziet het er uit als ik een foodfoto neem van een wafellolly met karamelsaus en (heel veel) sprinkels.

Snap Shots Center Parcs 08

En zo ziet het er uit als ik het op eet 😉

Snap Shots Center Parcs 07

Terug in de bungalow is het tijd voor een lekker chippie #borreltijd

Snap Shots Center Parcs 20

We zijn nog niet eerder met Fem uit eten geweest maar besloten het er hier op te wagen. Als je ergens kids mee kunt nemen als je uiteten gaat is het wel in Center Parcs. Toch?

We aten bij Nonna’s Pizza e Pasta restaurant. Het restaurant wordt druk bezocht door de gezinnen die in Center Parcs verblijven, en hierdoor is het er aardig rumoerig. Je zit niet helemaal rustig.

Stiekem kwam dat ons goed uit omdat ons meisje heel erg moe was maar eigenwijs is en niet wilde slapen. Het lastige is dat ze niet wilde liggen in de wagen, maar ook nog niet kan zitten. We eten dus om de beurt terwijl de ander ons moppie op schoot houdt. Dit is niet heel erg relaxed kan ik je vertellen.

Maar het eten was goed. Pasta’s worden hier de gehele avond vers bereid, maar wij hebben trek in pizza. Vooraf bestelde ik een carpaccio en qua pizza ging ik voor geitenkaas met honing en rucola. Erg lekker. Het toetje slaan we deze keer over.

Snap Shots Center Parcs 21

Net als in een hotel kun je bij het Evergreenz restaurant ook ontbijten met een heerlijk ontbijtbuffet. Hier besluiten we de zondag mee te beginnen.

De keuze is reuze! Veel verschillende soorten broodjes, beleg, sappen, smoothies, yoghurt met toppings als muesli/cruesli en noten, vers fruit, pancakes, wafels, eieren… noem maar op. En daarbij hadden we uitzicht op vissen en schildpadden.

Snap Shots Center Parcs 24

In tegenstelling tot gister in het restaurant zaten we er vandaag lekker relaxed bij. Fem lag lekker in de wagen te spelen en wij konden rustig eten.

Zoals je ziet ga ik voor drie gangen. Vooral het vers gebakken wentelteefje was super lekker.

Snap Shots Center Parcs 18

Na het ontbijt direct door naar het zwembad! Zoals je ziet hebben wij geen gele band, maar een rode. En check de kleine spekbeentjes 😉

Snap Shots Center Parcs 11

Van zwemmen wordt je moe. Terwijl ons moppie slaapt gaan wij lekker relaxen bij de bungalow.

We hebben een luxe bungalow met sauna dus hier maken we gebruik van. Daarna lekker buiten zitten met een vers croissantje.

Snap Shots Center Parcs 17

Het is ontzettend lekker weer en daarom gaan we een rondje om. Aan de achterkant (of voorkant ;)) van de Market Dome (de kant van het meer en de kinderboerderij) blijkt een lekker terras te zitten. Hier genieten we van een heerlijke pannenkoek. We delen een pannenkoek met spek en appel-kaneel. Een top-combi van hartig en zoet.

Snap Shots Center Parcs 16

Tijd voor een selfie met z’n drietjes. Naast foodfoto’s heb ik uiteraard ook heel veel babyfoto’s op de kiek gezet. En zoals je ziet is Fem ook al geïnteresseerd in food 😉

Snap Shots Center Parcs 15

Softijs met discodip!

Snap Shots Center Parcs 14

Zondagavond chillen we lekker in het huisje en qua eten doen we ook lekker makkelijk. Joost maak soep met ballen. Of ballen met soep.

Snap Shots Center Parcs 12

Maandag ontbijten we nog even uitgebreid voor we de auto weer terug naar huis nemen.

We hebben dit weekend erg genoten, het was net als vroeger maar dan nu met mijn eigen gezinnetje. Persoonlijk vond ik het erg fijn dat er veel (jonge) gezinnen rondlopen en je je baby gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Zo voelde ik me een stuk minder ongemakkelijk als Fem even huilde in een restaurant bijvoorbeeld. Niemand die er van op keek. 

Op het food-gebied hebben we het lekker makkelijk gedaan en dat is ontzettend goed bevallen. Ik wist van te voren dat ik zelf het liefst niet in de keuken wilde staat en dat hoefde ook niet. 

Qua faciliteiten is het voor de kleintjes ook goed geregeld. Vrijwel overal vind je verschoningskussens en ook zijn er potjes eten verkrijgbaar. In het Evergreenz restaurant is zelfs een baby-food-station te vinden waar je je eten kun opwarmen en slabbetjes etc vindt. 

En ja het zwemmen is er nu eenmaal heerlijk. Zelfs nu al met een baby die niet van de glijbanen en wildwaterbaan af kan 😉 

Dit artikel is een samenwerking met Center Parcs, lees mijn disclaimer

10 reacties

JaimysKitchen

Ahhhh, halloooo wafel lollyyyy! Lekker hoor! Zier er als een heerlijk weekje uit :)

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Haha ja die ziet er goed uit he?

Kim

Wat leuk om te lezen dat jullie het zo leuk hebben gehad. Ik werk namelijk bij de Huttenheugte!

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Wat leuk Kim! Lijkt me geen verkeerde plek om te werken hoor :)

Marja

Wat een schattig kindje heb je. Een heel mooi meisje, die kleine Fem. Ze heeft wel wat van haar mama weg. En wat hebben jullie zalige dingen gegeten! Zoals die enorme wafel met karamelsaus, het water liep me in de mond. Maar het belangrijkste is dat jullie met z'n 3tjes zo heerlijk genoten hebben. Leuk om zo jullie belevenissen als gezinnetje te lezen. Groetjes, Marja. ???

Laat een bericht achter

Noortje

Leuk stukje! En wat een heerlijk moidje hebben jullie. Wij waren vorig jaar ook voor het eerst met z'n drietjes op vakantie naar CenterParcs en ik deel je ervaring :D

Laat een bericht achter

Laura

Die wafel op een stokje!!!!!!!

Laat een bericht achter

Cheese and Chinese

Wat een lekkere Hollandse dingen heb je gegeten, blijft lekker!

Laat een bericht achter

Agnes

Hoi Brenda, jullie hebben van het weekend genoten en ik van het verhaal. Leuk!

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Thnx Noor. Ha leuk, toch wel standaard om naar CP te gaan he. Maar daardoor ook erg relaxed omdat iedereen daar met kleine kids rondloopt. (bijna iedereen.. :P)

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op