Amuse: Geitenkaas met rode bieten spread

Amuse geitenkaas met rode biet

Gesponsord artikel

Vandaag heb ik een lekkere snelle amuse voor je klaar staan. Als je uitpakt met bijvoorbeeld het hoofdgerecht heb je niet altijd tijd om veel werk te maken van de amuse van het diner. Daarom deel ik deze snelle tip met geitenkaas en rode bieten spread.

Voor deze amuse heb ik Zonnatura Groentespread Rode Biet gebruikt. Dit is een lekker smeerseltje met daarin meer dan 70% groente, wat fors meer is dan bij andere verkrijgbare groentespreads. Naast de variant met rode biet heeft Zonnatura ook groentespreads met Tomaten, Spinazie met pijnboompitten, Paprika en Pompoen in het assortiment.

De groentespreads van Zonnatura kun je smeren op brood, een cracker of rijstwafel maar ook verwerken in gerechten. Bijvoorbeeld in een pastasalade of deze amuse met geitenkaas.

De amuse is zeer smakelijk en snel klaar te maken. De gasten zullen versteld staan van je kookkunsten, terwijl er dus stiekem weinig te koken is aan dit lekkere gerechtje. Dat mag ook wel eens toch? ;)

Amuse rode biet en geitenkaas

Amuse van rode bieten spread met geitenkaas

Bereidingstijd 10 minuten

Ingrediënten voor 4 amuses:

  • 4 rondjes geitenkaas (plus extra om er bij te serveren)
  • 4 eetlepels Zonnatura Rode bieten spread
  • pluk tuinkers
  • geroosterde pijnboompitjes
  • balsamico crème

Bereiding:

Verdeel de rondjes geitenkaas over de bordjes en besmeer ze met de rode bieten spread. Verdeel ook een beetje van de spread over het bord, met daarnaast een streepje balsamico crème.

Garneer het bord met pijnboompitjes en tuinkers en serveer direct.

Dit artikel is een samenwerking met Zonnatura, lees mijn disclaimer

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

  1. Marlotte says

    Oh wauw, wat ziet dit er héérlijk uit zeg! Dit is een hele goede kanshebber voor het kerstdiner dit jaar.

  2. Proef de Smaak says

    Wat een leuk voorgerechtje, simpel maar toch luxe om te zien en het lijkt me heerlijk! Ben benieuwd naar die bietenspread, de pompoenversie lijkt me ook wel wat!