Filmpje: Snelle roerbakpasta met bloemkool

roerbak pasta

Gesponsord artikel

Eenpanspasta’s zijn hot! MAGGI springt hier op in door een nieuw product te lanceren: roerbak pasta! Sausmix en pasta zit al in het pakje inbegrepen, zelf hoef je alleen vlees en groente toe te voegen.

Ideaal als je niet veel tijd hebt om te koken, voor je het weet staat dit gerecht op tafel. Met deze instructies kan zelfs je vriend, dochter of zoon lekker koken ;) En er is weinig afwas, want je hebt maar één pan nodig!

Volgens het recept op de verpakking voeg je 400 gram roerbakgroenten en gehakt toe. Ik ga laten zien dat het ook anders kan door een eigen twist aan de roerbakpasta te geven. Namelijk met bloemkool en kip!

Bekijk het filmpje om te zien hoe je deze gemakkelijke maaltijd met pasta maakt:

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken.

Scroll naar beneden voor een overzicht van de gebruikte ingrediënten.

Roerbak pasta met bloemkool

Snelle roerbakpasta Bolognese met bloemkool

Bereidingstijd 20 minuten

Ingrediënten voor 2 a 3 personen:

  • 1 pakje MAGGI roerbakpasta Bolognese
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 bloemkool, in roosjes
  • 1 winterwortel, in blokjes
  • 250 gram kipfilet, in blokjes
  • verse basilicum
  • olijfolie om in te bakken

 

Dit artikel is een samenwerking met MAGGI, lees mijn disclaimer

 

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

  1. Marlotte says

    Haha en daarom ben ik fan van eenpansrecepten. Weinig afwas en je kunt vaak weinig verpesten. Deze pasta klinkt echt heerlijk!