Filmpje: Biggest Bloggers BBQ

Filmpje Biggest Bloggers BBQ

De afgelopen maand organiseerde ik samen met Sabine een barbecue, The Biggest Bloggers BBQ was de perfecte gelegenheid om onze bezoekers (jullie dus!) te ontmoeten. Ik heb jullie er al veel over verteld, onder andere in het sfeerverslag dat ik deelde. Vandaag deel ik iets anders leuks, namelijk hét filmpje dat tijdens onze barbecue is gemaakt!

De barbecue was powered bij MAGGI. Zij waren aanwezig om een sfeerfilmpje voor de nieuwe MAGGI BAK & BBQ Marinade te maken. Het filmpje is prachtig geworden!

Het filmpje geeft de sfeer van onze barbecue super mooi weer. Niet alleen de marinade staat centraal in het filmpje, maar ook de leuke barbecue-ideetjes die we tijdens de barbecue serveerden. Bekijk het filmpje;

Naast ‘de hoofdfilm’ was er ook een stand aanwezig waarin Loran van MAGGI onze gasten interviewde over een aantal leuke verse-ideetjes voor bij de barbecue. Deze filmpjes (maar liefst 9 stuks!) kun je hier bekijken.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

 1. Rianne says

  Wat een superrrleuk filmpje! Heel sfeervol en wat een heerlijke recepten!!

 2. Marit says

  Hoi Bren,

  Wat een onwijs mooie film, kleurrijk en vooral veel inspiratie!!

  Groetjes Marit

 3. Fatiha says

  Nu heb ik ook zin in een BBQ!