Filmpje: Gehakt cordon bleu

Gehakt cordon bleu

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een filmpje heb gedeeld. Door omstandigheden is het er even niet van gekomen. Maar ik heb de smaak weer te pakken, dus je kunt weer een aantal leuke kookfilmpjes verwachten. Vanaf nu deel ik de filmpjes op zaterdag, als extra artikel.
Vandaag laat ik je zien hoe je een heel erg lekker stukje vlees maakt. Een van mijn lievelings. Namelijk, gehakt cordon bleu!

 

Klik hier als je de video niet kunt zien, en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken.

Scroll naar beneden voor een overzicht van de ingrediënten. 

Gehakt cordon bleu

Ingrediënten voor 4 gehakt cordon bleus:

 • 500 gram gehakt, rundergehakt
 • 1 eetlepel gehaktkruiden
 • 1 ei
 • paneermeel
 • 1 eetlepel mosterd
 • 4 plakjes ham, achterham
 • 4 plakjes jong belegen kaas
 • boter om in te bakken

Tip: Kijk ook eens bij dit artikel, hier laat ik je zien hoe je zelf slavinken maakt. 

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

 1. Emily van Kampen says

  Wow! Gehaktcordonbleu was by far mijn favoriete stukje vlees als kind. Nu vind ik het nog steeds heerlijk, dus het lijkt me erg leuk om dit nu een keer zelf te maken!

 2. Bas says

  Wat heerlijk! Ik ben een grote fan van Cordon Bleu, dus hier word ik helemaal happy van! Leuk recept, ik ga kijken wanneerik dit ga maken!