Pannenkoekentaartje met banaan

Pannenkoekentaart met nutella, pindakaas en banaan

Als je deze foto ziet loopt het water je toch in de mond? Hier wil je toch direct een hap van nemen? Nou, dat kan! Want ik ga je natuurlijk vertellen hoe je deze overheerlijke pannenkoekentaart maakt.

Van pannenkoeken krijg ik nooit genoeg. Daarom was het na de hartige pannenkoekentaart die ik eerder maakte tijd voor een zoete pannenkoekentaart. Deze keer geen pannenkoekentaart als avondeten, maar als ontbijt! (of lunch). #genieten!

Door kleinere pannenkoekjes te gebruiken (deze steek je uit grote pannenkoeken) heb je een hele pannenkoekentaart voor jezelf! Wat een feest!
Extra lekker is dat deze pannenkoekentaartjes niet alleen Nutella bevatten, maar ook pindakaas en banaan. Dat wordt smullen!!

Pannenkoekentaart met nutella en banaan

 

Pannenkoektaartje met banaan

Ingrediënten voor 2 personen

  • 5 grote pannenkoeken
  • 1 banaan
  • nutella
  • pindakaas
  • maple syrup
  • 4 walnootjes

Bereiding:

Steek met een bakring 20 rondjes uit de pannenkoeken. Besmeer 6 pannenkoekjes met nutella en 6 met pindakaas. Snijd de banaan in plakjes.

Bouw de pannenkoekentaartjes als volgt op: Leg op de bordjes een pannenkoekje met nutella. Daarop eentje met pindakaas. Beleg dit met een blanco pannenkoek en beleg deze met plakjes banaan. Leg hier een pannenkoek met pindakaas op en vervolgens een blanco pannenkoek. Beleg dit weer met een pannenkoek met nutella, blanco pannenkoek, banaanplakjes, pannenkoek met pindakaas, blanco pannenkoek en pannenkoek met nutella.

Beleg de pannenkoektaartjes met een paar plakjes banaan, scheutje maple syrup en gehakte walnootjes.

Dan is het nu tijd om te genieten van je pannenkoekentaart.

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *