Hapje carpaccio wrap met rosbief

Hapje wrap rosbief txt

Ik ben zo iemand die niet van hapjes kan afblijven. Als er een schaal met lekkere dingen voorbij komt MOET ik iets pakken. Het maakt niet uit of ik honger/trek heb of niet, mijn hand gaat automatisch en voor ik het weet zit er iets in mijn mond.

Daarom vind ik het op onze eigen verjaardag ook altijd belangrijk dat er voldoende (meestal meer dan voldoende) hapjes zijn en zorg ik er voor dat ik zo nu en dan iets nieuws op tafel zeg. Kaas en worst is lekker (en ik heb ik altijd in huis voor de gasten die niet van afwisseling houden) maar we willen ook wel eens wat anders.
Daphne mailde mij (inmiddels al een jaar geleden) haar recept voor de carpaccio wrap met rosbief. Inmiddels staat deze wrap regelmatig bij een feestje op tafel en krijg ik er veel vragen over. Bij deze wordt het eindelijk eens tijd dat ik het recept met jullie deel.

Een hapje met carpaccio, wat dus eigenlijk geen carpaccio is. Maar lekker is het wel. Ook tijdens oudejaarsavond ;)

Hapje wrap rosbief 03

Hapje carpaccio wrap met rosbief

Bereidingstijd 15 minuten

Ingrediënten voor 18 hapjes

 • 2 wraps
 • 4 eetlepels groene pesto (ik nam dit recept)
 • 150 gram rosbief
 • zongedroogde tomaatjes
 • Parmezaanse kaas
 • handje veldsla

Bereiding

Rasp de Parmezaanse kaas en snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Verwijder de wortels van de veldsla.

Besmeer de wraps met pesto. Verdeel hierover de rosbief en daarover de gedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en veldsla. Rol de wraps stevig op, pak ze in aluminium- of huishoudfolie en laat ze even opstijven in de koelkast. Snijd de wraps voor het serveren in stukjes.

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

 1. Priscilla says

  Dit klinkt superlekker. Dit recept ga ik even opslaan :)

 2. Iris says

  lijkt me heerlijk sla recept zeker op