Ga naar de inhoud

Relaxte start van de dag

Goed ontbijt goede start 06

Gesponsord artikel

Ontbijt, het belangrijkste maal van de dag. Ik heb het vaker gezegd, maar voor mij is het écht zo. Mijn dag begint het beste als ik lekker en relaxt kan ontbijten. Het komt wel eens voor dat ik in de trein of auto mijn ontbijtje moet eten, maar dat doe ik liever niet.

Een lekker en relaxed ontbijt is de fijnste start van de dag, dan kan ik er helemaal tegen aan.

Goed ontbijt goede start 04

Op werkdagen ontbijt ik altijd in mijn uppie omdat mijn vriend vroeg(er) begint met werken. Op die dagen ben ik alleen, maar neem ik toch de tijd voor een lekker ontbijtje. Even ontspannen en rustig wakker worden voordat de dag begint.

Nadat ik me klaar heb gemaakt voor de dag (douchen, aankleden, haar in model) ga ik er even lekker voor zitten. Meestal met de tablet er bij zodat ik op gemak mijn favoriete blogs kan lezen. Dat is de beste start van mijn dag, daarna kan ik er tegenaan.

Goed ontbijt goede start 02

Het liefst ontbijt ik met yoghurt en granen, daar op houd ik het het langste vol. Muesli vind ik droog en saai, daarom maak ik regelmatig mijn eigen granola.

De laatste tijd komt het regelmatig voor dat de granola op is en ik even zonder zit. Ik was opzoek naar een alternatief voor deze dagen, het is fijn iets achter de hand te hebben. Het alternatief heb ik gevonden nadat ik Quaker Complete mocht uitproberen. Voor mij een ideaal ontbijtje waar ik van kan genieten.

Quaker Complete heeft de structuur van krokante muesli. Het is een gemakkelijk snel ontbijt met volkoren, havermout, tarwe en gerst. Een lekkere start van de dag.

Goed ontbijt goede start 01

Proefpakketje

Wil je Quaker Complete ook eens proberen? Dat kan! Ik mag 5 proefpakketjes weggeven. Laat een reactie achter onder dit bericht om kans te maken op een van de proefpakketjes Quaker Complete. Reageren kan tot 2 december 2014.  De winnaars krijgen per e-mail bericht, dus zorg er voor dat je het juiste e-mailadres achterlaat bij je reactie.

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

 

41 reacties

conny

wij ontbijten nu met brood, maar willen graag wat anders proberen.

Laat een bericht achter

Karin

Lijkt me heerlijk met Griekse yoghurt en ietsje honing!

Laat een bericht achter

Carin Benjamins

Goedeavond, mijn naam is Carin Benjamins en 3 december wordt ik 56 jaar. Ik vind gezond eten heel belangrijk , en ben daarom ook vaak opzoek naar nieuwe gezonde gerechten of hapjes ! Ik zou het ontzettend leuk vinden als ik in aanmerking zou komen voor een proefpakketje. Melk lust ik helaas niet, maar ik ben wel gek op yoghurt en kwark ! Vriendelijke groeten, En veel succes met uw site !!

Laat een bericht achter

Vanessa Blom

Oh ik wil deze wel graag proberen! Ben rustig bezig met wat afvallen, en om mijn ontbijt wat af te wisselen zou dit perfect zijn om te proberen... PS; Leuke site heb je trouwens! Gr.Vanessa

Laat een bericht achter

Anneke

Dag Brenda, ik zou het graag eens willen proberen.

Laat een bericht achter

Anne

Lijkt me heerlijk, ben heel erg benieuwd!

Laat een bericht achter

Ellen

.... Ook op zoek naar een nieuw gezond ontbijt..... Dus.......

Laat een bericht achter

Janny Dannenberg

Dit zou ik graag eens proberen! Ook mij begint de muesli zo onderhand te vervelen.

Laat een bericht achter

Celine

Oeh spannend en lekker! Lijkt mij fijn om uit te proberen. Nu dat ik zwanger ben eet ik zoveel! Misschien kan ik mij hiermee inhouden:-)

Laat een bericht achter

leone bock

ik zou deze graag eens proberen. Ik zet mijn havermout me yoghurt in de koekat avonds, maar soms vergeet ik het. en wat neem je dan? Niet alles vult zo lekker als havermout, cereals en cusli vind ik vaak te zoet dus ik kom dan uit bij musli. Maar helaas zit daarin ook vaak relatief veel suiker. Ik ben dus heel benieuwd hiernaar

Laat een bericht achter

Iris Schepers

Ook ik ben al een tijdje op zoek naar een gezond ontbijt, dus dit pakketje wil ik zeker eens uitproberen!

Laat een bericht achter

Marielle hommel

Goedemorgen,ik zou dit ontbijtje wel eens willen proberen. Maak zelf vaak havermout lekker met appeltje rozijnen en kaneel. Fijne dag groetjes marielle

Laat een bericht achter

Leila

Ik zou dit graag willen winnen voor mijn man! Hij eet nu de quaker cruesli, suikerbommen dus en wil hem graag een gezond alternatief laten proeven

Laat een bericht achter

Ilse

Ik ontbijt meestal met biogarde, lijnzaad en fruit .. Iedere keer als mijn crusli/müsli op is probeer ik een nieuwe variant. Deze heb ik nog niet geprobeerd, dus ik ben wel erg benieuwd daarnaar :-)

Laat een bericht achter

Dorien

Beste Brena, Op doktersadvies moet ik genoeg calcium binnenkrijgen. Dat doe ik nu door havermout te maken, maar dat duurt soms wat lang.. Dit ontbijtje zou misschien de uitkomst bieden?!

Laat een bericht achter

marie louise van Heerden

hallo Brenda Het lijkt me wel lekker om Quakers Complete te mogen proeven. Jou granola smaakt superpgoed maar helaas is dit soms op. gr Marie-Louise

Laat een bericht achter

Saskia

Lijkt me lekker! Altijd leuk om een nieuw soort ontbijtgranen uit te proberen want soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Laat een bericht achter

Alissa Coelingh

Ik wil wel graag meedoen :) Ik maak mijn Granola ook vaak zelf en ken het probleem dat het even op is en ik geen tijd heb om nieuwe te maken. Muesli vind ik ook niet zo lekker, maar cruesli wil ik niet eten vanwege de hoeveelheid suiker. Dit zou dus een goede oplossing zijn!!

Laat een bericht achter

Arienne

Hmm, lekkere frisse yoghurt als ontbijt. Zou graag het proefpakketje ontvangen!!

Laat een bericht achter

Henny Groenewoud

Dat is weer eens iets anders dan de smoothie die ik elke ochtend maak van Yoghurt met vers fruit en waar ik wel even mee bezig ben. Lijkt me snel klaar en super lekker en gezond. Wil ik wel eens proberen.......

Laat een bericht achter

Meike

Ik ben hier heel benieuwd naar. Tot nu toe maak ik net als jou altijd trouw mijn eigen granola, altijd genieten! Mmmmmmm

Laat een bericht achter

ester

hoi zou graag een keer het pakketje proberen. Eet je zoiets met melk of met yoghurt? Ik ben nog al van de boterhammen met kaas s'morgens... maar iets anders heb k eigenlijk nog nooit gedaan. groeten ester

Laat een bericht achter

Maria Rijsdijk-Rombouts

Elke ochtend eet ik een goed ontbijt met magere yoghurt met een soort corn flakes met rode vruchten ( gekocht bij de Aldi in Belgie). Vaak eet ik 's avonds een handje eigengemaakte mix van hazelnoten, walnoten, amandelen, gedroogde cranberries, gedroogde abrikoos in stukjes geknipt, rozijnen en krenten. Lijkt me lekker om zo'n pakketje Quaker te winnen om andere smaken uit te proberen. vr. gr.

Laat een bericht achter

Jolanda

Altijd lekker om iets uit te proberen , ik ben gek op cruesli , maar de complete ken ik nog niet. Groetjes , Leuke site heb je , ik kijk er elke dag op :)

Laat een bericht achter

claudia

Momenteel ontbijt ik met "overnight oats", maar ik zoek een alternatief voor als ik 's avonds een keer geen tijd heb of simpelweg vergeet om m'n ontbijt te maken. Deze actie komt mij dus goed uit!

Laat een bericht achter

Cindy

Ik ben benieuwd naar Quaker Complete en wil het proefpakket graag proberen!

Laat een bericht achter

Joke

Ik maak ook de granola van Brenda en eet het iedere dag met havermoutpap. Echt heerlijk dus ik wil wel eens weten of Quaker complete net zo lekker is, dus doe mij een proefpakket

Laat een bericht achter

Bianca

Ben geen fan, maar wel hele mooie foto's!

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Tnx Bianca!

egni

Voor een koninklijk ontbijt maak ik dagelijks graag de tijd. Bij het vooruitzicht van een lekkere kom met kwark, Quaker Complete en vers fruit kom ik graag mijn bed uit. Dan beleef ik veel eetpret en weet ik dat ik veel werk verzet!

Laat een bericht achter

Rose Krap

Hoi Brenda, Het is voor mij altijd lastig om lekkere producten te vinden omdat ik niet zo goed tegen suiker kan. Heb al veel geprobeerd maar het valt vaak tegen. Dit ziet er lekker en gezond uit dus ik zou het graag willen proberen! Groetjes Rose

Laat een bericht achter

Nelise

Dochterlief is geen goede ontbijter en op dit moment is yoghurt met cruesli favoriet. Ik gebruik zelf wel dagelijks de havermout van Quaker. En de cruesli willen we graag proberen.

Laat een bericht achter

Linda

Hoi Brenda, Ik ben erg benieuwd naar dit ontbijtje! Dank voor jouw leuke blog, daar geniet ik erg van! Groetjes, linda

Laat een bericht achter

Marielle

Ben nog steeds zoekende naar een verantwoord en voedend gezond ontbijt. Wil dus heel graag zo'n pakketje winnen en proberen

Laat een bericht achter

Alie

Ziet er heerlijk uit. Ontbijt meestal met yoghurt, en zou wel een proefpakketje willen winnen. groet Alie

Laat een bericht achter

Mirte

Ik ben er nog niet helemaal uit met welk ontbijt ik nu het lekkerste de dag begin: havermout, een geroosterde boterham met marmelade, yoghurt met muesli.... deze granola lijkt mij de moeite waard te proberen!

Laat een bericht achter

Yvonne Lamers

Ziet er heerlijk uit , Quaker complete zou ik graag eens proberen. Groetjes Yvonne

Laat een bericht achter

Annelies

ik ontbijt altijd met yoghurt met müsli, zou deze graag eens proberen!

Laat een bericht achter

Anthe

Weer eens wat anders dan mijn boterham met jam als ontbijt. Dat wil ik wel graag eens proberen!

Laat een bericht achter

Anna

Lekker lijkt me deze mix van Quaker! Ik moet 's ochtends echt niet aan muesli denken (droooooog!) en een goed alternatief voor de krokante-muesli-suikerbommen heb ik nog niet echt gevonden. Nu blijft het meestal dus bij havermout, maar een beetje afwisseling kan nooit kwaad. Leuk om deze uit te proberen dus!

Laat een bericht achter

Jorien

Ik ontbijt altijd met kwark en muesli maar merk de laatste dagen dat de muesli me een beetje gaat vervelen! Tijd voor iets anders!! zou graag zo'n lekker proefpakketje willen winnen! Ben benieuwd. Groetjes Jorien

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op