Ga naar de inhoud

BoxBites

Boxbites 01

Het vinden van goede tussendoortjes is niet altijd makkelijk. Zelf ben ik geneigd om snel naar een lekker koekje of chocolade te grijpen als ik trek heb in iets lekkers. De ‘tussendoortjesmarkt’ als ik het zo mag noemen wordt in Nederland gedomineerd door de Marsen en de Twixen. Zonde, want er is zoveel meer mogelijk. Om er voor te zorgen dat je een verantwoord tussendoortje voor handen hebt is er nu BoxBites!

Bij BoxBites gaan lekker en gezond samen. BoxBites verzameld de beste snacks uit binnen en buitenland. Want juist in het buitenland (bijvoorbeeld Amerika) is de keuze voor lekkere gezonde tussendoortjes groot.

Voor gezonde tussendoortjes hoef je dus niet meer de supermarkt of biowinkel af te struinen, je besteld ze via BoxBites!

BoxBites is verkrijgbaar in drie boxen: de Mini (8 snack voor € 19,-) Original (18 snacks voor € 29,-) en Big Box (54 snacks voor € 79,-).

Zo werkt het: op de website kies je voor een box, je vult je gegevens in en betaald via IDEAL. Vandaag vóór 16:00 uur besteld? Je bestelling gaat de volgende werkdag op de post!
De box wordt eenmalig verzonden en je betaald geen verzendkosten. Je zit dus nergens aan vast. Je kunt eenmalig of vaker bestellen.

Bonus: de tussendoortjes van BoxBiteszijn gezond en vrij van kunstmatige onzin, gluten en geraffineerde suikers.

Boxbites 03

In de Mini box die ik van BoxBites heb ontvangen zaten bovenstaande snacks. Zoals je ziet is het een gevarieerde mix aan lekkere gezonde snacks. Persoonlijk vind ik het ontzettend leuk dat het een verrassing is welke tussendoortjes je krijgt. En het is extra leuk dat er ook tussendoortjes in zitten waar ik nog niet mee bekend was.

Ga voor meer informatie en het bestellen van een box naar BoxBites.nl

De win-actie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

Win!

Wil je ook een BoxBites proberen? Dat kan, want ik mag een doosje weggeven! Laat je reactie onder dit bericht achter om kans te maken op de BoxBites.

118 reacties

Myrthe

Oeh....op de valreep... Ook ik ding graag mee naar zo'n heerlijk pakket! Ideaal voor als ik even geen zin heb om over mijn tussendoortjes na te denken! Lekker en verantwoord, wat wil je nog meer?!?

Laat een bericht achter

Inge

Lijkt me lekker en kan mij miss helpen om het laatste ''rolletje'' buik te laten verdwijnen...

Laat een bericht achter

Ri

Ik ben heel benieuwd naar BOXBITES! Dus ik doe graag een gooi naar zo'n box.

Laat een bericht achter

Joyce

Wat een superleuk idee de boxbites! Ik had er nog nooit van gehoord maar heb gelijk op de site gekeken. Ik weet nu a zeker dat ik de mini box cadeau ga geven aan een vriendin van mij. Die is net als ik bewust bezig met eten en dol op tussendoortjes. Leuk idee als je niet altijd je tussendoortjes zelf wilt klaar maken.

Laat een bericht achter

rita vuurens

Wat een geweldig initiatief. Ik vind het superleuk om in de keuken gezonde bites te creëren, maar wat ik echt mis is het even snel pakken van een tussendoortje, dat je gewoon in je jaszak kunt stoppen, lekker voor onderweg. Ik zou dan ook graag de boxbites willen ontvangen en uitproberen.

Laat een bericht achter

Marijke

Wat een leuke winactie! Halloween is helaas net voorbij.... maar het zijn perfecte snacks voor iedere dag. Ik hoop dat ik het pakket win!

Laat een bericht achter

Christine

Boxbites is welkom in België ;)

Laat een bericht achter

Annet Hoving

Al zo lang op zoek naar een box met GEMIXTE gezonde tussendoortjes! En nu eindelijk gevonden. Anders moet je namelijk al gauw bijvoorbeeld 12 keer hetzelfde tussendoortje, totaal niet gevarieerd maar ook saai! Dit is 1 hele grote verrassing en dat maakt het extra tof!

Laat een bericht achter

Liesbeth

Wat een goed concept! Ben heel benieuwd! Goede snacks zijn soms zo lastig te vinden... Meestal bak ik iets op zondag voor de week maar daar heb ik niet altijd tijd voor. Dit zou echt de oplossing zijn!

Laat een bericht achter

Letitia

Wat grappig een verrassingspakket daar ben ik altijd dol op en dan heeft het ook nog eens met eten temaken. Yum yum

Laat een bericht achter

karine

Ik probeer altijd zo gezond mogelijk te eten maar met mijn reisschema is dat soms lastig en als er dan wordt gegeten is het vaak met anderen waardoor het niet perse gezond is. Ik heb mijn eerste box zojuist besteld maar met mijn reizen in het vooruitzicht (in November welgeteld 5 dagen thuis) is een extra box altijd welkom ; )

Laat een bericht achter

Anouk

Wauw, dit lijkt mij echt geweldig om een keer te proberen. Zomaar op deze site terecht gekomen, maar zeker niet de laatste keer. Een gezond tussendoortje, it's not a diet, ít's called eating healty.

Laat een bericht achter

Inge Posthumus

Dat lijkt me nou heerlijk, verantwoord snacken zonder me na die tijd schuldig te voelen :-D

Laat een bericht achter

Sil

Wow, dit is nog weer es ff wat anders dan mijn zelfgemaakte mueslirepen, dadel-notenkoeken of bananenbrood......... En het ziet er ook zo heerlijk gezellig uit. Ik zou het graag es uitproberen en wacht met spanning af... :)

Laat een bericht achter

Kristel

Wat een ontzettend leuke winactie! Ik hou van verrassingen en ben al enige tijd aan het speuren naar gezonde en gevarieerde tussendoortjes dus deze box lijkt perfect. En natuurlijk heel fijn als je er gratis eentje kunt uitproberen.

Laat een bericht achter

Eline

Ik doe graag mee met deze wedstrijd! Eigenlijk omdat ik het te moeilijk vind al die heerlijke chocola te laten liggen...dus hard op zoek naar gezonde (en net zo lekkere) alternatieven!

Laat een bericht achter

Annemarie

Heerlijk....ik doe graag mee! Lekker Flikken Maastricht kijken met m'n dochter onder het genot van een gezonde snack!! Leuke actie!

Laat een bericht achter

Evelien

Met dit herfstachtige weer heb ik vaak zin in een warme kop thee met iets lekkers erbij, dus deze box met verantwoorde tussendoortjes komt als geroepen!

Laat een bericht achter

Joyce

Echt zo'n leuk idee dit, vooral ook dat er snacks uit het buitenland bijzitten! Ik doe graag mee met je winactie!

Laat een bericht achter

Tessa

Oh, dit is leuk zeg! Deze zou ik graag willen winnen!

Laat een bericht achter

Marlene

Heb mn twijfels of dit lekker is, maar wil het wel gratis proberen. Wie weet heb ik het wel helemaal mis......!

Laat een bericht achter

Jane

Wat ontzettend leuk! Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen. Ik doe mee!

Laat een bericht achter

Ilse

kijk! Dit is ideaal.. Het inderdaad zo lastig om te vinden en je moet er inderdaad vaak speciaal voor naar de biologische winkels. Daarom grijp ik ook altijd naar de minder gezonde varianten met chocolade etc ..

Laat een bericht achter

Meike

Ja leuk, ik doe mee! Naast erg lekker ook erg handig om altijd een tussendoortje bij de hand te hebben.

Laat een bericht achter

Riemkje

Oh graag! Jammie, ik laat me graag verrassen met zo'n gezond tussendoortje! Handig ook voor de trekmomenten op kantoor ;-)

Laat een bericht achter

Aniek

Ik doe mee!

Laat een bericht achter

Anita Sonder

Dat is nog eens wat anders. Zit in de overgang en krijg de kilo's er moeilijk af. Met deze tussendoortjes gaat het misschien wat gemakkelijker. Zeker het proberen waard.

Laat een bericht achter

Karin Jacobs

Hoi Brenda, wat leuk! Ik ben al tijden op zoek naar lekkere maar toch verantwoorde tussendoortjes voor mezelf en onze drie kids! Dit lijkt me heel geschikt en willen het dolgraag proberen!!

Laat een bericht achter

Annick

Een box met gezonde tussendoortjes, die toch ook de lekkere trek te lijf kunnen gaan. In de eeuwige strijd om een verplicht glutenvrij dieet te combineren met gezond eten, maar ook af en toe wat lekkers, zonder terug te moeten vallen op veelal saai en duur, lijkt dit me een verfrissend en vooral lekker alternatief met een betere prijs-kwaliteit verhouding!

Laat een bericht achter

Esther

Lijkt me leuk om eens wat anders dan mijn standaard koekjes mee te nemen naar m'n werk!

Laat een bericht achter

Sarah

Wat een leuke actie hier doe ik graag aan mee!

Laat een bericht achter

Edmee

Wat een super leuke win-actie. Ik doe graag mee. Wat leuk dat je dit mag weggeven. Ik probeer al een tijdje gezonder te eten en ben nog steeds op zoek naar lekkere en gezonde tussendoortjes (iets anders dan fruit of groenten). Daarom zou ik heel graag dit pakket willen winnen. Groetjes, Edmée

Laat een bericht achter

Maaike

Alleen al door die verpakkingen ben ik verkocht! Ik doe mee. :)

Laat een bericht achter

Marleen

Dat klinkt goed!! Handig om overal mee naar toe te nemen en standaard in je tas te hebben :D

Laat een bericht achter

marijksels

OEilala dat is leuk zeg! Lijkt me een (h)eerlijke verwennerij zo'n pakketje door de deur!!

Laat een bericht achter

Sanne

Jippie, een winactie! En wat lijkt het me leuk om te winnen :) Meestal ben ik wat pessimistisch over dit soort winacties en denk ik al gauw: 'ik ga toch niet winnen'. Maar waarom eigenlijk niet? Niet geschoten is immers altijd mis. Al een keer eerder verlekkerd op de site van BoxBites gekeken, maar als arm studentje vond ik het vrij prijzig. Ik probeer creatief te zijn om goedkoop, suikerloze tussendoortje binnen te krijgen.. Maar dit wordt al gauw eentonig óf veel werk om alles zelf te maken (hoewel dat wel erg leuk is :D).

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Zo is het, niet geschoten is altijd mis! Nog even geduld... :)

NR

Lijkt me lekker, eens wat variatie op andere gezonde tussendoortjes!!!

Laat een bericht achter

Moniek

Oh, dit zou echt ideaal voor mij zijn! Ik heb moeite met het kiezen van gezonde tussendoortjes, en verval daardoor telkens in mijn oude gewoonten.. Ik zou heel graag verschillende gezonde tussendoortjes willen proberen, het lijkt als de perfecte vervanger voor wat ik nu eet :)

Laat een bericht achter

Maaike

Ik doe mee! Yummie!

Laat een bericht achter

Arina

Dit klinkt goed!! Verantwoord snoepen.. Beter! Zou het graag willen proberen, ben erg benieuwd hoe het smaakt..

Laat een bericht achter

kelly

oooohhhh..lijkt me geweldig!!! Chocolade, noten en zeer grote kokos fan..en als het dan ook nog verantwoord is , is het dubbelop genieten!!!!

Laat een bericht achter

Martine

Oehh, altijd al moeite met ongezonde tussendoortjes. Deze box lijkt me de oplossing!:)

Laat een bericht achter

Jantine

Mmmm, lijkt me heerlijk om eens te proberen!

Laat een bericht achter

Lilian

Ik doe ook mee! Lijkt me heerlijk die snacks

Laat een bericht achter

Julie

JAAA. Hie word ik gelukkig van! Ik hou veel van eten en koken en dit soort heerlijke snacks zijn voor mij een must! Zelf maak en verkoop ik zelf ook gezonde snacks in de caravan van Stukkie Beter (Mijn zus dr bedrijfje). Deze dadels ken ik trouwens! By far de aller lekkerste dadels die ik ooit heb geproeft! Dus alsjebliefffft stuur dit heerlijke pakketje naar deze geldloze gezondesnackbehoeftige studente

Laat een bericht achter

Stephanie

Zou dit graag eens op mijn kinderen uitproberen. Nu is het toch vaak thee met een koekje als ze uit school komen...

Laat een bericht achter

Lianne

Jeuj ik houd van tussendoortjes!

Laat een bericht achter

Anita H.

Lekker!

Laat een bericht achter

Martijn

Ik wil 't wel proberen. Mooie tegenstrijdigheid in de tekst. "Want juist in het buitenland (bijvoorbeeld Amerika) is de keuze voor lekkere gezonde tussendoortjes groot." Ja, want Amerika dat is een gezond voorbeeld, helemaal geen mensen met obesitas. :P

Laat een bericht achter

Brenda Kookt

Ha, ja mooi hé? Niet iedereen neemt de gezonde tussendoortjes, sommigen hebben liever XXL verpakkingen cola en frietjes ;)

Shannon

Altijd leuk zo'n verrassing! Maar ben erg benieuwd of het nou ook echt lekker smaakt...

Laat een bericht achter

Sem

Oeh, deze box zou ik graag winnen. Mijn zoontje is inmiddels 1 jaar maar ik krijg de laatste zwangerschapskilos er maar niet af. Nu heb ik besloten vrij van geraffineerde suikers te gaan eten en daarbij zou deze box heel goed van pas komen. Geen ongezonde troep meer tussendoor, maar healthy snackies!

Laat een bericht achter

Shirley

Oeh, deze box zou ik graag winnen. Mijn zoontje is inmiddels 1 jaar maar ik krijg de laatste zwangerschapskilos er maar niet af. Nu heb ik besloten vrij van geraffineerde suikers te gaan eten en daarbij zou deze box heel goed van pas komen. Geen ongezonde troep meer tussendoor, maar healthy snackies!

Laat een bericht achter

Linda

Oe dat ziet er aantrekkelijk uit! Ik doe graag mee met de winactie!

Laat een bericht achter

Saskia

Lekker! Ik ben al een tijdje op zoek naar fijne tussendoortjes voor op het werk voor ik weer naar de sultana's grijp :p

Laat een bericht achter

Alissa Coelingh

Leuk, dit zou ik wel eens willen proberen. Lijkt me erg makkelijk en gezond om mee te nemen naar college en stage :)

Laat een bericht achter

Annelies

Ik maak graag kans op een boxbites voor een verantwoord tussendoortje tussentijds

Laat een bericht achter

Jeanine

Ik ben benieuwd maar sceptisch. De zogenaamde "gezonde" snacks zitten vaak toch nog vol kunstmatige zoetstoffen en juist daar ben ik niet zo van. Maar hierboven staat dat het niet zo is. Dus, ik zeg: overtuig me!! Bovendien zijn we ook best goed bezig ook onze kindjes te weerhouden van "troep" (lees: E-nummers en andere kunstmatige bagger), terwijl ze al niet zoveel krijgen, maar af en toe een redelijk gezonde vervanger is prima. Dusss ;)

Laat een bericht achter

Eva

Spannend + zo ontdek je nog eens wat nieuws ! Ik doe mee !

Laat een bericht achter

Marijke

Wat een leuke actie, ik ben erg benieuwd naar de gezonde tussendoortjes! Ik probeer het ook zo gezond mogelijk te houden, maar kom nooit veel verder dan fruit en noten... moet beter kunnen haha :)

Laat een bericht achter

Lucy

Lijkt me heerlijk al deze tussendoortjes! Goed om een dag op kantoor mee door te komen :)

Laat een bericht achter

Corianne

Wat een leuk idee, BOXBITES! Ik ben dol op tussendoortjes en ga vaak op zoek naar een gezonde oplossing, omdat mijn buik niet al die toegevoegde rotzooi aan kan. Daar zou dit dus de juiste oplossing voor zijn!

Laat een bericht achter

Marion Thuenissen

Verantwoord snacken, dat zou ik dolgraag willen ontdekken!

Laat een bericht achter

gina

Ben wel nieuwsgierig.

Laat een bericht achter

Karlijn

Wat een leuk initiatief! Zou tof zijn om er eerst 1 te winnen, en dan als het bevalt natuurlijk vaker aanschaffen ;)

Laat een bericht achter

Mirjam van den Biggelaar

Dit wil ik wel winnen. Gaat goed passen in mijn suikervrije eet gewoonte

Laat een bericht achter

Marieke

Ik wil deze box graag winnen! Mijn gezonde tussendoortjes gaan niet verder dan een plakje ontbijtkoek, een eierkoek, (gedroogd) fruit. En soms een zelfgemaakt dadelhapje. Daarom ben ik erg benieuwd naar deze verantwoorde tussendoortjes.

Laat een bericht achter

Ilse Dijkstra

Ik ben heel benieuwd naar deze tussendoortjes dus laat maar komen die box! :)

Laat een bericht achter

Nadine

Ik doe heel graag mee!!

Laat een bericht achter

Anne

Mmmmm lijkt met HEEL erg lekker!!!

Laat een bericht achter

Evelyn

Dat ziet er lekker uit

Laat een bericht achter

Nelise

Ben gek op zoet en dus op tussendoortjes! Ben benieuwd naar zo'n box.

Laat een bericht achter

silvia

Wat een leuke winactie weer! Ik had de gezonde snacks al voorbij zien komen op andere sites. Lijkt me heel leuk om ze te mogen proberen.

Laat een bericht achter

merlin

ZIet goed uit de box, wie weet kom ik nog van mijn chocolade verslaving af op deze manier !

Laat een bericht achter

Charlotte

OOOH dit is zo ideaal. een box met gezonde tussendoortjes, kan ik wel gebruiken tijdens het studeren. Ben zelf enorm fan van justnuts en ben zeer benieuwd naar de rest

Laat een bericht achter

Studenthobbykok

Dit lijken me heerlijke tussendoortjes! Het lijkt me heerlijk om die eens te proberen!

Laat een bericht achter

egni

Deze heerlijke 'snackdoos' is voor mij als liefhebber van fruit en noten echt een schot in de roos. Dan weet ik zeker dat ik de heerlijkste tussendoortjes voor het gezin op tafel zet en beleven wij veel eet- en snoeppret.

Laat een bericht achter

Giulia

Dat lijkt me ideaal voor als ik haast heb! Het liefst neem ik zelfgemaakte tussendoortjes mee, maar dat schiet er nou eenmaal af en toe bij in. In dat geval zijn deze tussendoortjes ideaal!

Laat een bericht achter

marielle

Ooo wat leuk!!voor een snoeperdals ik....

Laat een bericht achter

Nynke

Heerlijk zeg, dat zou ik graag willen proberen. Blijft toch iets, die tussendoortjes. Ik neem 2 fruit, maar daarna val ik toch vaak voor iets ongezonders.

Laat een bericht achter

Karlien Sambell

Wat zou ik deze box graag aan mijn zus willen geven! De zus die niets liever eet dan een chocoladesnack, een kitkat of een handje m&m's maar oh, zo graag een gezond alternatief wil. Lijkt me echt zo leuk om haar hier mee te kunnen verassen. :)

Laat een bericht achter

Natalja

Het is inderdaad enorm lastig om goede en verantwoorde tussendoortjes te vinden en daar ook nog eens mee af te kunnen wisselen. Deze box winnen? Graag!

Laat een bericht achter

Renske

Heerlijk; snacken en toch goed bezig zijn ;) Kom maar op met die box!

Laat een bericht achter

Karlijn

Super leuk! Ik mag sinds kort vanwege PDS geen gluten en lactose meer eten en daarnaast probeer ik ook te minderen met suiker. Dus dit pakketje zou bij mij heel goed van pas komen :)

Laat een bericht achter

Miriam

leuk zo'n box in de brievenbox, naast dat het gezond is ook het gevoel dat dan terug komt als paps thuis kwam met een kerstpakket en die mocht je als kind uitpakken :)!

Laat een bericht achter

Thea

Wat een leuke winactie! Ik had nog niet eerder van Boxbites gehoord, maar wat een idee. Het is inderdaad altijd zo zoeken naar lekkere, gezonde tussendoortjes, ideale oplossing zo'n box. Doe graag mee met deze winactie, heel benieuwd naar de box met inhoud ...

Laat een bericht achter

Floortje

Toevallig, ik heb de site gister ontdekt! En ik zou het heeeel graag willen proberen! Ik vind het concept in ieder geval super.

Laat een bericht achter

Colinda van den Oever

Wie zou hier nou geen bite in willen zetten............?!

Laat een bericht achter

Emily van Kampen

Oeh! Ik heb de Boxbites al eens opgezocht en het lijken me allemaal heerlijke dingen die er in zitten! Ik probeer gezonder te snacken, omdat ik vaak last had van bloedsuikerdalingen , maar wil dan nog wel lekkere dingen eten en niet altijd een appel of worteltjes (al vind ik die ook heerlijk!). De Boxbites zouden een uitkomst zijn, ook omdat je daarmee lekker kunt variëren. Ik hoop ze dus via deze winactie te kunnen proberen.

Laat een bericht achter

Johanke

Hoi Brenda, Ik ben een groot fan van jouw, en volg je overal:) Mede daarom zou ik heel graag deze box willen winnen, als student heb ik helaas geen cent over om zelf zulke heerlijke koekjes te kopen en graai daarom toch snel naar een saaie sultana. Het lijkt me erg leuk! Groetjes!

Laat een bericht achter

Lies. Bressers

Heerlijk om te mogen proberen,groet lies

Laat een bericht achter

Suus

Super leuk lijkt me dit om allemaal eens te proberen, win nooit wat maar doe graag maar weer eens een poging!:-)

Laat een bericht achter

Jose

Oehh lekker, Lijkt met leuk om te winnen. Deze gezonde tussendoortje zijn iniedergeval beter en is een keer wat anders

Laat een bericht achter

Mandy

Lekker! Dit zou voor mij een ideale manier zijn om na mijn eetstoornis weer durven te beginnen met tussendoortjes.

Laat een bericht achter

Anouk

Leuke actie! Ik doe graag mee.

Laat een bericht achter

Laura

Daar wik ik graag mijn tanden in zetten, in die BOXBITES!

Laat een bericht achter

Vantiy

High five, die past zeker wel hier!!! Box!

Laat een bericht achter

Sharon Janssens

Ik vind het best moeilijk om verantwoorde snacks (die ik kan eten voor het sporten) te vinden zonder glucose-fructose siroop of andere toevoegingen die er niet in thuishoren. Tijdens een reis naar Amerika was het inderdaad makkelijker om 'verantwoorde' tussendoortjes te vinden. Dit lijkt de ideale oplossing

Laat een bericht achter

Marijke van dam

Mijn man is een grote zoetekauw,ik ben heel benieuwd wat hij ervan zal vinden!

Laat een bericht achter

Ilze

samen met mijn dochter eten wij graag tussendoortjes maar deze zijn gezond & lekker !

Laat een bericht achter

Karin

Leuk! Een mooie manier om eens tussendoortjes te kunnen proberen die ik nog niet ken. :-)

Laat een bericht achter

janneke

Altijd zin in een lekkere en altijd fijn gezonde snack

Laat een bericht achter

Elise

Mjammie...ik heb enorm veel zin in de Boxbites......ben er klaar voor....:)

Laat een bericht achter

Aisha

Oh wat ziet het er leuk uit! Ik ben vooral heel benieuwd naar hoe de producten smaken dus ik doe graag mee! :-)

Laat een bericht achter

Lisse

ohhhhhhh ik ben nu al verliefd op deze tussendoortjes! Ik fiets, los van onze wekelijkse boodschappen bij de AH, altijd nog even apart naar de natuurwinkel om wat lekkere en gezonde tussendoortjes te kopen! Ik zou deze box heeeel graag winnen!

Laat een bericht achter

Danique

Het is inderdaad soms nog best lastig een gezond tussendoortje te kiezen. Een koekje is erg makkelijk.. Leuk dat dit pakket uit zoveel verschillende soorten bestaat en in handige portieverpakkingen. Toevallig kreeg ik deze week op de universiteit zo'n zakje van Just Nuts uitgedeeld en lekker dat dat was! Nu ben ik ook super benieuwd naar alle andere soorten. :)

Laat een bericht achter

Helena

Ohh lekker verantwoord snacken!! YUM

Laat een bericht achter

Danielle Weber

Leuk zeg! Ik ben altijd op zoek naar verantwoorde tussendoortjes, maar dat is inderdaad een uitdaging. Ik ben dan ook super benieuwd naar deze box!

Laat een bericht achter

Michelle

Oe leuk! Ik doe graag mee, lijkt me net iets gezonder dan zelfgebakken taart als tussendoortje, haha...

Laat een bericht achter

kristianne

Ben ook wel heeeeeel benieuwd naar de box! Vind het momenteel wel vrij prijzig, maar wie weet is het zo lekker dat ik het vaker bestel!

Laat een bericht achter

Sophie

Wat n leuke actie. Ik let op de lijn, want de zwangerschapskilo's zijn nog niet verdwenen... Desalniettemin wil je soms even snacken en dan is verantwoord altijd beter. Bovendien is de tweeling nu anderhalf en dan wordt verantwoord snacken nog veel belangrijker. Goede gewoontes leer je immers jong. In nederland is er inderdaad beperkte keuze dus n dergelijke box zou n super verrassing zijn... Duimen dus! =D

Laat een bericht achter

Tessa

Ben sinds kort aan het opletten met wat ik aan suikers etc binnen krijg, maar vind het lastig om lekkere tussendoortjes te vinden. Dit zou een mooi uit probeersel zijn als ik zou winnen! Ik ben enthousiast!!! :)

Laat een bericht achter

Sylvia

Wat een goed idee, elke maand verantwoord snacken! Ik zou deze heel graag willen winnen! :)

Laat een bericht achter

Patricia

Wat een leuk en gezond iets! Met een puberzoon die altijd honger heeft maar gevoelig is voor kunstmatige dingen is dit wel een uitkomst... alleen...... komt het door de smaakproef van deze puber??? Want ook al zal het niet "cool" zijn... als het lekker is , eet hij het gelukkig toch wel...

Laat een bericht achter

Annemarie

Lijkt me leuk om de boxbites te winnen, en verantwoorde tussendoortjes te eten :-)

Laat een bericht achter

shimara

Nom nom nom. ik ben echt een koekiemonster maar als het beter kan wil ik het zeker proberen. danlaaat ik even mijn koekjes staan voor dit :D

Laat een bericht achter

therese

Oh wat leuk! Een verrassingspakketje... Elke avond op de bank is het weer smullen dan. Is leuker en lekkerder dan het droge "gezonde" koekje wat hier in de kast ligt; )

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op