Feestdagen Special

Feestdagen Special 2013

Morgen begint de decembermaand, een heerlijke maand als je het mij vraagt want hij zit boordevol met lekker eten. Als (thuis)kok kun je je in december helemaal uitleven. Er zijn meer dan voldoende gelegenheden om de keuken in de duiken. Bak pepernoten en andere lekkere zoetigheden voor Sinterklaas, maak een lekker ontbijt en een feestmaal met Kerst en lekkere hapjes voor je vrienden of familie met Oud en Nieuw.

Om ervoor te zorgen dat jullie goed voorbereid zijn voor de feestdagen, én al het lekkere eten, staat mijn blog vanaf morgen in het teken van de feestdagen. Dit is de aftrap van de Feestdagen Special!

Wat kun je verwachten van de Feestdagen Special?

In december pakt Brenda Kookt uit! Ik plaats iedere dag een Feestdagen Special -artikel. Denk hierbij aan recepten voor kerstcakes, koekjes, voorgerechten, vis- vega- en vleesgerechten en lekkere toetjes. Naast recepten komen er ook Food-Inspiratie artikelen, tips en leuke winacties voorbij. Zorg er dus voor dat je de komende maand niets mist van Brenda Kookt!

 

———————————————-

TIP: Neem een kijkje in mijn winkeltje en bestel mijn handige maaltijdplanner en boodschappenplanner! Hier bestel je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

  1. Fleur says

    Ik ook want ik kan wel inspiratie voor de feestdagen gebruiken.

  2. Joyce says

    Leuk! Ben ook erg benieuwd!

  3. Joyce says

    Super, eens kijken of ik mijn kerst menu kan updaten met een nieuw recept :)