Lunchen met slawraps en rode biet
Dit is een bietjessalade, maar dan gerold in een blad sla. Zo ontstaat een slawrap. Een leuke manier om een salade te serveren en te eten. De bietjessalade bracht ik op smaak met augurk, kappertjes, zilveruitjes en honing. Hierbij voegde ik een beetje yoghurt zodat het lekker romig geheel wordt. Dit mengsel rol je in een blad ijsbergsla. EnLunchen met slawraps en rode biet
Bewaren
Dit is een bietjessalade, maar dan gerold in een blad sla. Zo ontstaat een slawrap. Een leuke manier om een salade te serveren en te eten.
De bietjessalade bracht ik op smaak met augurk, kappertjes, zilveruitjes en honing. Hierbij voegde ik een beetje yoghurt zodat het lekker romig geheel wordt. Dit mengsel rol je in een blad ijsbergsla. En klaar is je slawrap.
Slawraps met rode biet
Ingrediënten voor 2 slawraps:
- 2 kleine rode bieten
- 2 eetlepels kwark
- 2 theelepeltjes honing
- 2 reepjes augurk
- theelepel kappertjes
- eetlepel zilveruitjes
- handje slamelange
- 2 bladeren ijsbergsla
Bereiding:
Snijd de bietjes in blokjes. Snijd ook de augurk, kappertjes en zilveruitjes fijn. Meng dit alles met de kwark, honing en een beetje sla.
Pak een groot blad ijsbergsla. Verdeel hier een paar eetlepels van het bietjesmengsel in. Rol het sla blad voorzichtig op.