Smakelijke feestdagen!

Dat waren ze dan, de kerst tips. Aan de statistieken van mijn blog te zien is er de afgelopen week veel gezocht op kerstrecepten. Ben je er nog niet uit en heb je last-minute inspiratie nodig voor het kerstdiner? Bekijk dan de lijstjes die ik de afgelopen week voor je maakte:

Er zit vast iets lekkers voor je tussen. Is dat niet het geval? Dat kan bijna niet, maar bekijk dan de recepten-index. Hier staan nog veel meer lekkere recepten tussen.

De afgelopen week waren dit de populairste kerstrecepten van mijn blog:

Ik wens je gezellige en smakelijke kerstdagen met familie en vrienden. Een goed uiteinde, en alle goeds voor 2013! Dat het een mooi jaar mag worden! Fijne dagen, geniet er van.

 

———————————————-

Bestel nu: De Makkelijke Maaltijden Scheurkalender 2019.

De hippe scheurkalender die niet in de keuken mag ontbreken! Zo zet je in 2019 niet iedere week weer hetzelfde op tafel. Klik hier voor meer informatie.

Hier vind je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist! 

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook, en via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Deel je een foto op social media? Vergeet dan niet @brendakookt en #BRENDAKOOKT te vermelden. Zo zie ik je berichtje ook, en dat vind ik super leuk om te zien! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

  1. Simone says

    Ik wens je ook smakelijke feestdagen Brenda, maar ik denk dat dat wel goed gaat komen ;-)
    Groetjes, Simone