Contact

Heb je na je bezoek aan Brenda Kookt een aanvulling, suggestie of tip? Laat het me weten, stuur een mailtje naar info@brendakookt.nl. Heb je een lekker recept dat een plaatsje op Brenda Kookt verdiend? Of ben je juist opzoek naar een recept van een bepaald gerecht? Laat het me per mail weten, wie weet zie je het recept terug op mijn blog.
Vragen of opmerkingen met betrekking tot geplaatste recepten kun je het beste plaatsten bij de reacties onder de blogpost. Zo kunnen ik en andere bezoekers reageren.

Volgen

Als je graag op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen en nieuwe artikelen van BrendaKookt.nl volg me dan via BloglovinTwitter en Facebook. Ik ben ook actief op Instagram en Snap Chat (username BrendaKookt). Ook is het mogelijk per mail een berichtje te ontvangen als ik een update geplaatst heb. Vul je e-mail adres in de rechterbalk in om je hiervoor aan te melden.

Adverteren

Het is mogelijk om op diverse manieren te adverteren op BrendaKookt.nl. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een advertorial. Een advertorial is een gesponsord artikel waarin uw product of dienst centraal staat. Het is ook mogelijk om een banner te plaatsen. Dit is een afbeelding of tekst die in de rechterbalk of de header van mijn blog zichtbaar is.

Voorwaarde aan een advertentie op BrendaKookt is dat het een duidelijke relatie moet hebben met food. Voor advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Wouter van de Kamp van Adfactor wouter.van.de.kamp@adfactor.nl of 070 33 88 880.

Het is ook mogelijk mij te boeken voor evenementen of andere opdrachten. In dat geval verwijs ik je door naar Hello Sparkle. Bespreek de mogelijkheden met Valentine de Jong, bereikbaar via valentine.de.jong@hellosparkle.nl of telnr. 070-33 88 882.

Pers

Van culinaire events, nieuwe kookboeken en producten blijf ik graag op de hoogte. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen kunt u  mailen naar info@brendakookt.nl. Voor het vrijblijvend toesturen van producten voor bijvoorbeeld een review kunt u ook per mail contact met mij opnemen.