Ga naar de inhoud

Foodfoto’s weekoverzicht #26 | Eerste week verlof

Het is weer woensdag, tijd voor mijn weekoverzichtje van vorige week. De week waarin officieel mijn verlof begon, maar waar ik stiekem toch nog gewerkt heb 😉 Maar ook de week waarin ik met mijn zwangere zusje en schoonzusje op de foto ging, het nog tropisch warm was, we lekker veel naar het zwembad gingen, en naar de camping.

UPDATE: De komende weken verwacht ik dat ik mijn foodfoto’s niet wekelijks meer met jullie deel, maar om de week. Inmiddels kom ik echt in de flow van het zwangerschapsverlof en daarom doe ik (veel) minder op een dag. Ik ga minder de deur uit en maak ook minder (food)foto’s. Natuurlijk deel ik het als de baby is geboren, en ook op Instagram (username @brendakookt) zal ik zo nu en dan updates delen.

Kijk mee naar vorige week!

Foodfoto weekoverzicht #26

Maandag

Maandag, qualitytime met mijn kleine moppie

En het is zo warm dat we ‘s middags lekker in het buitenzwembad vertoeven. Ik neem hartige taart mee, zodat we langer kunnen blijven en dit ‘s avonds daar kunnen eten.

Joost komt na het werk ook nog even langs om af te koelen. Fijn! Kan ik ook even aan de kant zitten 😉

Dinsdag

Vandaag is officieel mijn laatste werkdag voor mijn verlof begint. Ik werk ‘s ochtends in de koele bibliotheek aan de laatste recepten voor de Makkelijke maaltijden Scheurkalender 2019!

Dat gaat goed!

In de middag ga ik ook lekker naar het zwembad. Veel te warm om het niet te doen 😉

En ik vind dat we ‘s avonds wel wat lekkers verdiend hebben omdat de recepten voor de scheurkalender zo goed als af zijn, én mijn verlof nu officieel is begonnen.

Woensdag

Fem naar het kinderdagverblijf gebracht, en daarna lekker buiten ontbijten.. <3

En op de eerste verlofdag ga ik toch nog even aan het werk. Ik maak het foodfoto weekoverzicht van vorige week.

Daarna ga ik iets anders leuks doen. Mijn zusje en schoonzusje zijn ook zwanger, binnen een maand tijd zijn we alledrie uitgerekend. Samen met ons andere zusje gaan we nog even een paar foto’s maken om onze buiken samen op de foto te zetten. Ik ben de middelste buik, en van achter naar voor zijn we hier 38, 36 en 34 weken zwanger.

En big news! Inmiddels ben ik de enige die nog met een dikke buik rondloopt! De andere meiden hebben allebei al een heel mooi en lief neefje in hun armen. En bizar: ze zijn op dezelfde dag geboren! 

Na de foto’s gaan we nog even lekker samen lunchen.

Het moment in ons leven waarop we kroepoek eten als toetje na de nasi. Als we het bij de nasi eten dan smikkelt ons mini wel van de kroepoek. Maar verder niets 😉

Vrijdag

Donderdag maakte ik geen foto’s. Ik merk dat ik er ook even steeds minder zin in heb om er constant aan te denken. En aan de andere kant, ik doe tijdens mijn verlof ook steeds minder. Ga steeds minder vaak de deur uit bijvoorbeeld.

Vrijdag is weer voor qualitytime met Fem. We gaan op kraamvisite bij een vriendin van me en lunchen lekker met kibbeling.

Zaterdag

Zaterdag, relaxed ontbijten met krantjes, tijdschriften en tablet voor de kleine meid 😉

Daarna gaan we lekker een dagje naar de camping naar Joost zijn broer.

We komen natuurlijk niet met lege handen aan. Aangezien ik geen zin had om zelf de keuken in te duiken keur ik lekkers van de bakker ook heel erg goed. Aardbeienschelpjes zijn mijn lievelings! <3

Heb je wel zin en puf om de keuken in te duiken? Hier laat ik je zien hoe je zelf deze lekkere aardbeienschelpjes maakt.

Op de camping werd er natuurijk gbbqt! (met deksels op alle potjes en bakjes zodat de wespen er niet bij kunnen ;))

<3

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op