Ga naar de inhoud

Tiramisu Cake | Video

Heb ik net aangekondigd dat ik weer back to normal ga, en dat ik deze maand niet snoep, publiceer ik vandaag een mega lekkere tiramisu cake. Sorry ik wil jullie natuurlijk niet in de verleiding brengen 😉 Zoals je weet ben ik gek op tiramisu, wat mij betreft kan dat...
20 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Tiramisu Cake | Video

Cake tiramisuHeb ik net aangekondigd dat ik weer back to normal ga, en dat ik deze maand niet snoep, publiceer ik vandaag een mega lekkere tiramisu cake. Sorry ik wil jullie natuurlijk niet in de verleiding brengen 😉

Zoals je weet ben ik gek op tiramisu, wat mij betreft kan dat in alle vormen en maten. Deze keer heb ik de standaard cake een tiramisu-twist gegeven. Hierdoor wordt de cake wat aan de hoge kant, maar super lekker. Een echte traktatie!

En wat ook niet onbelangrijk is: Dit toetje is super gemakkelijk om te maken.

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

Tiramisu cake

Tiramisu cake

Ingrediënten

cake
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze tiramisu cake | video

Voorbereiding: 20 minuten
Stap 1
Snijd het kapje van de cake zodat de cake aan de bovenkant mooi recht is afgesneden. Snijd de cake nu in drie plakken, in de breedte.
2
Stap 2
Klop de slagroom en meng dit met de mascarpone en suiker. Houdt 1/3 van het mascarponemengsel apart en roer hier een theelepel cacao door.
3
Stap 3
Meng de afgekoelde koffie in een diep bord of schaaltje met de amaretto.
4
Stap 4
Verdeel over de onderste plak cake een klein beetje van het witte mascarpone mengsel. Doop de helft van de lange vingers kort in het koffiemengsel en leg deze op de besmeerde cake. Verdeel hierover de helft van het witte mascarponemengsel. Leg de volgende plak cake er op, verdeel hier een eetlepel van het koffiemengsel over. Besmeer dit met het cacaomengsel. Leg de laatste plak cake er op, besmeer dit met een beetje van de mascarpone, doop de lange vingers in de koffie en verdeel deze over de cake. Besmeer met de rest van de mascarpone.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Witte chocolade koeken met karamel en pretzels
Eton mess met lemoncurd
Bladerdeegnestjes met Nutella
MonChoutaart Paastaart met bokkepootjes en lemon curd

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op