4x een hapje op een spiesje

Feestelijk hapje op een spiesje, Anti pasti spiesjes hapje feestjeIk ga vandaag niet voor een uitgebreid artikel of recept maar geef jullie lekkere inspiratie voor bij de borrel. Op onze housewarming heb ik een feestelijk hapje op een spiesje geserveerd. De vier spiesjes die hier op lagen laat ik vandaag aan jullie zien.

Een hapje op een stokje of prikker is handig, het blijft bij elkaar en zo kunnen de gasten een hapje pakken zonder vieze handen te krijgen. En daarbij ziet het er ook nog eens feestelijk uit, vind je ook niet?

Ik merk dat ik deze zomer erg van de spiesjes ben, na de pasta spiesjesanti pasti spiesjes en cheeseburgers op een stokje is dit het vierde artikel met spiesjes in korte tijd. Nu stop ik hoor ;)

Feestelijk hapje op een spiesje, Spiesje hapje feestje

4x een feestelijk hapje op een spiesje

Spiesje 1:

 • half tomaatje
 • blaadje verse basilicum
 • bolletje mozzarella
 • half tomaatje

Spiesje 2:

 • 1/3 plakje ham
 • stukje meloen

Spiesje 3:

 • half plakje gebakken serranoham
 • bolletje mozzarella
 • stukje gegrilde ananas

Spiesje 4:

 • stukje gegrilde paprika
 • bolletje mozzarella
 • olijfje
 • blokje salami
———————————————-

TIP: Neem een kijkje in mijn winkeltje en bestel mijn handige maaltijdplanner en boodschappenplanner! Hier bestel je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

 1. Demi says

  Omnomnom, lijkt me allemaal heel erg lekker!

 2. sel says

  laatste tijd alleen maar spiesjes/borrel hapjes op je blog…

  • Brenda Kookt says

   Dat klopt, ik heb twee weken lang veel hapjes gedeeld. Binnenkort komen er weer lekkere (makkelijke) maaltijden aan hoor :)

 3. Kiki Wals says

  Ik vind het recept 3 het lekkerst omdat ik van mozzarella hou! Mijn man is in juli jarig, en ik wil een tuinfeestje voor hem organiseren en veel hapjes koken. Het enige dat ik bestel is het brood. Bedankt voor het recept!