Fris omelettaartje met roomkaas

Omelettaartje met philadelphia

gesponsord artikel

Vandaag deel ik een fris lunchgerechtje, een omelettaartje met Philadelphia Mediterrane Kruiden.

Ik ben gek op lunchen en varieer er daarom ook regelmatig mee. Iedere dag een boterham is ook maar saai. Nu de temperaturen in de zomer wat hoger zijn ga ik voor lichte frisse lunches. Je kunt dan kiezen voor een salade, maar dat is vrij standaard. Je kunt ook een andere verse lunch maken, zoals deze omelettaartjes.

Philadelphia Mediterrane Kruiden is een nieuw product in het assortiment van Philadelphia. Net als de andere smaken is ook deze lekker romig, en goed smeerbaar. Philadelphia Mediterrane Kruiden bevat rozemarijn, tijm en basilicum. Hierdoor is de roomkaas goed op smaak en is het niet nodig extra kruiden of andere ingrediënten aan de omelet toe te voegen.

De omelet met Philadelphia is een topper doordat de Philadelphia het lekker fris en zomers maakt. Je kunt de omelettaartjes in de koelkast bewaren. Zo kun je de omelettaartjes voorbereiden en kun je in de tussentijd iets anders doen.

Philadelphia Mediterrane Kruiden is een nieuwe variant van Philadelphia, bij de grotere supermarkten is dit product al verkrijgbaar. 

Philadelphia omelettaartje frisse lunch

 

Fris omelettaartje met roomkaas

Bereidingstijd: 20 minutes

Aantal: 1 omelettaartje

Fris omelettaartje met roomkaas

Ingrediënten:

  • 3 grote eieren
  • 1,5 eetlepel melk
  • zout en peper
  • 3 eetlepels Philadelphia Mediterrane Kruiden
  • blaadje basilicum, tijm en rozemarijn ter garnering

Bereiding:

  1. Roer de eieren los en meng dit met de melk en een snuf zout en peper.
  2. Verwarm een koekenpan met een klein drupje olie op het vuur. Bak van het eimengsel een omelet. Laat de omelet op laag vuur garen, zo voorkom je luchtbellen. Draai de omelet voorzichtig om en bak hem kort op de tweede kant.
  3. Laat de omelet even afkoelen op een bord of snijplank.
  4. Steek met een steekring 3 omeletjes uit de grote omelet. Besmeer ieder omeletrondje met Philadelphia Mediterrane Kruiden en stapel ze vervolgens op elkaar.
  5. Garneer je omelettaartje met een blaadje basilicum, tijm en rozemarijn.
https://www.brendakookt.nl/2017/07/19/fris-omelettaartje-met-roomkaas/

Dit artikel schreef ik in samenwerking met Philadelphia, lees mijn disclaimer.

——-

NIEUW, Brenda’s (digitale) winkel! Hier bestel je mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist, en vind je handige planners! (leuke cadeautip!)

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook en Twitter. Op Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES