Top 10 van 2016

top10-van-2016

Doordat ik de afgelopen week nog (kerst)vakantie heb gehouden leef ik nog een beetje in 2016. En daarom vind ik dat ik best nog een overzichtje van 2016 mag plaatsen. Vinden jullie ook niet? Bij deze deel in de top 10 van 2016!

Het leek me leuk om op te zoeken welke recepten die in 2016 op brendakookt.nl gepubliceerd zijn het afgelopen jaar het beste zijn bekeken. De conclusie kan ik jullie alvast verklappen: jullie gaan voor makkelijke maaltijden!

Super leuk om te zien dat het een mooie mix van recepten is die in de top 10 staan. Een taart, hartige taart, ovenschotels, stoofgerechten, soep en pasta.

Laten we aftellen van 10 naar 1. En laat me weten welke van deze toppers jij gaat maken! Want ook in 2017 mogen deze (meestal snelle) maaltijden op tafel staan toch? 

Klik op de titel van het gerecht, of de foto om het recept te bekijken

10. Kippensoep

Kippensoep zonder pakjes

9. Spinazie a la creme

Spinazie a la creme

8. Bokkepootjestaart met advocaatje

taart met bokkepootjes

7. Quiche van broccoli en zalm

Quiche broccoli en zalm

6. Spaghetti met Italiaanse gehaktballetjes

Italiaanse gehaktballetjes met pasta

5. Carpaccio pastasalade

Pastasalade met carpaccio

4. Shepherd’s pie

Recept Shepherds Pie

3. Patatje stoofvlees

Recept friet met stoofvlees

2. Snel pizzabrood

Snel pizzabrood

1. Zuurkool ovenschotel

Ovenschotel zuurkool

——-

NIEUW, Brenda’s (digitale) winkel! Hier bestel je mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist, en vind je handige planners! (leuke cadeautip!)

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook en Twitter. Op Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

  1. Roos says

    Die quiche klinkt echt héél goed! Die gaat op m’n kooklijstje voor de aankomende week :)