Lancering Snelle klassiekers met een twist – Sfeerverslag
Bewaren
Ik hoop dat je vandaag zin hebt om plaatjes te kijken. Ik deel namelijk het sfeerverslag van de lacering(en) van Snelle klassiekers met een twist!
———————–
Voor als je het gemist hebt: SNELLE KLASSIEKERS MET EEN TWIST is mijn eerste kookboek. Een kookboek zonder poespas, 90 toegankelijke recepten die bijna allemaal binnen een half uur op tafel staan. Klik hier voor meer informatie over het boek.
———————–
Afgelopen week heb ik de lancering van mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist groots gevierd. Een kookboek maken is niet zomaar wat, en daarom wilde ik dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ik organiseerde een feestelijke borrel met familie en vrienden bij Restaurant Van Dis in Hoogkarspel en een hele fijne proeverij voor blog-collega’s bij Rottiserie het IJkgebouw in Alkmaar.
Zondag had ik mijn close familie en vrienden uitgenodigd om een borrel te komen drinken op de lancering van Snelle klassiekers met een twist. We waren uiteindeljk met meer dan 70 personen, superlief dat iedereen aanwezig was, wat een feest!
Tijdens deze lancering creëerde ik een officieel momentje waarbij ik het eerste boek heb uitgereikt aan mijn dochtertje Fem. Ze geniet nu al erg van eten en eigenlijk alles wat we haar voorschotelen eet ze op. Mits het zelfgemaakt is. Ik hoop dat ze later ook zo van lekker eten geniet en samen met mij in de keuken zal staan.
En verder was het een kwestie van lekker borrelen en kletsen en genieten van de lekkere hapjes die het team van Van Dis voor deze gelegenheid uit mijn boek gemaakt heeft.
Mijn vriendinnetje Marloes van MarloesNieuweboer.com heeft de lanceringen vastgelegd op beeld. Bekijk en de prachtige foto’s die ze gemaakt heeft en lees daarna vooral verder over de proeverij die ik organiseerde voor andere bloggers.
Niet iedereen wil op het internet staan, daarom deel ik in dit verslag voornamelijk sfeerfoto’s. En foodfoto’s 😉
En daarna mocht ik dinsdag nog een feestje vieren! Ik wilde collega-bloggers namelijk alvast laten proeven uit het boek. Ik vierde dit niet in Amsterdam maar liet iedereen naar Alkmaar komen. Hier is namelijk een hele leuke plek waar ik graag mijn (pers)lancering wilde vieren: bij Rottiserie het IJkgebouw. Een supertoffe plek waar het eten heel goed smaakt, een aanrader als je in Alkmaar wilt eten.
De keukenbrigade van het IJkgebouw heeft voor deze gelegenheid gerechten uit mijn boek klaargemaakt. De kleine hapjes werden in verschillende gangen op geserveerd. Voor-, en hoofdgerechten en natuurljk sloten we af met de laatste hoofdstuk uit het boek: Toetjes en taarten. De viskoekjes, quiche lorraine en cheesecake waren deze middag favoriet.
Snelle klassiekers ligt inmiddels een week in de winkels! Heb je hem al in de winkel gespot? Of misschien ligt hij zelfs al bij jou in de keuken?