Voorproefje: Snelle klassiekers met een twist

Snelle klassiekers met een twist

Het is tijd voor een update van mijn kookboek. Ik geef je een voorproefje van Snelle klassiekers met een twist en je kunt alvast een exemplaar reserveren! 

Oh het is zo spannend allemaal! Afgelopen week is Snelle klassiekers met een twist naar de drukker gegaan. Ik kan er niets meer aan doen, het boek is af. En dat voelt heel erg gek. Aan de ene kant natuurlijk super tof, maar aan de andere kant ook mega spannend omdat het nu niet meer in mijn handen ligt. Maar oh jongens, het wordt toch mooi. Het is echt een prachtig kookboek.

Hierboven zie je de omslag van het boek. Een klassieke cover met een knipoog naar de boeken van onze grootouders met klassieke recepten. En extra leuk: het is helemaal in stijl van de kleuren van mijn blog.

Vanaf 21 september is Snelle klassiekers met een twist verkrijgbaar. Het is nu al mogelijk om je exemplaar te reserveren via Bol.com.

Van hutspot tot risotto en van cheesecake tot paella

Snelle klassiekers met een twist bevat 90 recepten. Van hutspot tot risotto en van cheesecake tot paella. De bekende basisrecepten bevatten verrassende twists, waardoor het gerecht net even anders is dan je gewend bent. Gewokte hutspot met pikante gehaktballetjes, risotto uit de oven, cheesecake in een potje en paella met drumsticks.

Voor de meeste recepten uit Snelle klassiekers met een twist sta je ongeveer een halfuur in de keuken. Ideaal na een dag werken of met een druk gezin. Daarnaast vind je diverse recepten voor als je een feestje of etentje organiseert. Mijn snelle klassiekers met een twist zijn namelijk voor élk moment geschikt.

Reserveer je exemplaar

Per 21 september is Snelle klassiekers met een twist verkrijgbaar. Het bevat 256 pagina’s, 90 recepten verdeeld over 10 hoofdstukken en gaat € 25,- kosten.

Wil je dat het boek zo snel mogelijk bij jou op de mat valt? Reserveer jouw exemplaar dan nu alvast via Bol.com op deze pagina. Ook kun je bij jouw lokale boekhandel vragen of ze het boek inkopen en kun je het alvast reserveren.

Reserveren

Voorproefje

We moeten nog even geduld hebben voor Snelle klassiekers met een twist in de winkel ligt. Maar bij deze geef ik jullie alvast een klein voorproefje. De foto’s van de gerechten heb ik zelf gemaakt, foto’s van mij in mijn eigen keuken zijn gemaakt door Saskia Lelieveld.

Snelle klassiekers met een twist voorwoord

Snelle klassiekers met een twist pagina pealla

Snelle klassiekers met een twist spread vis

Snelle klassiekers met een twist sushihapjes

Snelle klassiekers met een twist spread toetjes

Snelle klassiekers met een twist pannacotta

———————————————-

TIP: Neem een kijkje in mijn winkeltje en bestel mijn handige maaltijdplanner en boodschappenplanner! Hier bestel je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

 1. Karin says

  Jeetje Bren, en dan kunnen wij ook nog trots zeggen…. die heeft onze vriendin geschreven!!
  Ben zo benieuwd naar het boek in het geheel!!
  Koop m het liefs hier in de boekwinkel… en natuurlijk een gesigneerde; -)!!

  Xx karin

  • Brenda Kookt says

   Lief! In de boekwinkel kun je hem natuurlijk ook kopen, de Bruna in het dorp heeft hem zeker. Ik dat signeren kunnen we regelen ;)

 2. Lianne says

  Wat een mooie foto’s staan er in het boek. Ik vind vooral de foto waar je op staat met de brownie enorm leuk! Echt zo’n verlekkerde blik – snap ik wel hoor. :)

 3. Rianne says

  Ziet er supermooi en lekker uit!
  Ben ontzettend benieuwd naar het resultaat:-)

 4. Jorien says

  Wauw Bren! Wat leuk dat we al ff mogen spieken ☺ ziet er echt super uit. Kan niet wachten om er doorheen te bladderen en een lekker recept te koken! Xxx

  • Jorien says

   Bladeren bedoel ik natuurlijk ?

 5. Fran says

  Leuk, leuk, leuk!

  Heb hem al een week of 2 geleden gereserveerd, kijk er naar uit.

 6. Angelina says

  Ohh wat leuk een dag voor mijn verjaardag hahha. Ziet er goed uit en mooie foto’s, ik ben heel benieuwd!!

 7. Marit says

  Wat ziet het er al onwijs gaaf uit Bren. Heel spannend en zijn benieuwd naar het hele boek ?

  Xxx

 8. Tanja says

  Zo, dat zag er allemaal heel lekker en heel mooi uit! En je staat er bij als een volleerd fotomodel maar toch lekker spontaan :-) Dat is, zo wat ik nu zie, idd een prachtig book wat dus heel hoog op mijn kookboekenlijst staat. Als ik hem kan bestellen met een persoonlijke boodschap voor me staat hij meteen met stip op nummer 1 hahaha Een andere blogster ( Esther Vuijters)”die ik volg deed dat met haar boek “Je kunt er maar beter om lachen” ook. Ik weet niet of dit mogelijk is maar ik zou het geweldig vinden! En ook zonder een boodschap koop ik je boek sowieso. Ik vind je blogs en je recepten geweldig en het boek zal dat ook zijn denk ik! Ik ben een fan van je!

  • Brenda Kookt says

   Wat super om te horen Tanja! Ik weet nog niet precies hoe of wat maar een persoonlijke boodschap is vast te regelen.

   • tanja says

    Oooo, heel erg fijn :-)

 9. Joan says

  Wauw Brenda, wat gaaf voor je. Ga je ook nog signeren bij boekhandels? Want dan wil ik dat graag. Groetjes, Joan

  • Brenda Kookt says

   Ja dat is wel het plan Joan. De planning is nog niet rond, maar zodra ik meer weet dan deel ik het ook hier op het blog.

 10. Anne says

  Wat super gaaf en wat een mooie opmaak zeg! Lijkt me geweldig om zo’n mooi boek op je naam te hebben staan.

 11. Maikel says

  Super mooi hoor Brenda! Hier mag je heel trots op zijn. Ben benieuwd naar het eind resultaat maar zoals ik het nu al kan zien wordt het heel mooi.

 12. Jonna@Burgertrutjes says

  Wat leuk om de voortgang te zien, kan niet wachten om het door te bladeren en de recepten te maken! Dit boek komt zeker op mijn wishlist tijdens de feestdagen

 13. Heike. says

  Hallo Brenda.

  Wat een mooie kookboek en ga ik zeker kopen en ben zeker een fan van je met al je lekkere recepten en boek ziet er geweldig uit … voor nu nog veel succes met je boek en nogmaals ziet er prachtig uit.

  Groetjes Heike.

 14. Lieke says

  Ooooh WAUW! Wat mooi zeg! Die wil ik hebben… :)

 15. Arja says

  Ziet er mooi uit, voelt als een kindje erbij, kan je trots op zijn.
  Gefeliciteerd *steektduimomhoog*

 16. Joyce says

  Ben een grote fan van je blog dus ik ga zéker het boek reserveren!!
  Leuk voor je dat dit ervan gekomen is, mag je supertrots op zijn!

 17. Michelle says

  Besteld! Paar dagen over nagedacht of ik nog even zou wachten maar kan niet wachten! Hij ziet er namelijk super uit en de inhoudsopgave (op bol) ziet er ook veelbelovend uit! Ik ben benieuwd! :)

  • Brenda Kookt says

   Wat super om te horen Michelle. Als het goed is ligt hij voor het weekend bij je op de mat!

 18. Viola says

  Boek gereserveerd bij Bol.com.
  Ben heeeel benieuwd hoor om de recepten uit te gaan proberen.

 19. Els van gageldonk says

  Staat in het nieuwe kookboek ook de panzanella salade?

  • Brenda Kookt says

   Nee die staat er niet in. Wel een paar andere toppers van de site, naast 75 nieuwe recepten.

 20. Sanne Komen says

  Hoi Brenda,

  Gefeliciteerd met de druk van je eerste kookboek! Graag wil ik hem cadeau doen aan mijn moeder die over een paar weken 60 wordt met een persoonlijke signering van jou. Is dat mogelijk? Wil je mij hier persoonlijk over terug mailen? Alvast bedankt.

  Groetjes Sanne Komen-Bloemendaal

  • Brenda Kookt says

   Hi Sanne, dank je wel. En wat leuk! Ik heb je inmiddels gemaild :) Groetjes, Brenda

 21. Truus says

  Hoi Brenda vandaag voor mijn verjaardag jouw kook boek gekregen
  Een prachtig boek. Het is mooi om te zien wat jij hebt klaargemaakt met een foto er bij.
  Wij zullen er zeker lekkere recepten er uit halen.
  Succes met alles en groeten van Truus