Ga naar de inhoud

Festivalburger: Krokante visburger met wasabisaus (+win tickets voor de Parade!)

Je perfecte festivalburger thuismaken? Mijn keuze is snel gemaakt, namelijk een krokante visburger met wasabisaus, jammie!

30 minuten Bereidingstijd
Delen op

Festivalburger: Krokante visburger met wasabisaus (+win tickets voor de Parade!)

 /></div>
<div style= /></div>
<div style= width=

Krokante visburger met wasabimayo

gesponsord artikel

We zitten volop in het festival-seizoen. En zeg je festival dan zeg je muziek, zon, gezelligheid en lekker eten. Burgers! Want als je de hele dag op een festival aan het genieten bent moet je goed eten.

Een burger kan niet zonder een lekker sausje en daarom daagt Hellmann’s mij, en ook jullie, uitĀ om de perfecte festivalburger te maken. Want hĆ©, wat is er lekkerder dan een burger met een lekker fris en romig sausje?

Laat mijĀ hieronder in de comments (of bij mijn post op facebook) weten wat jouw ultieme festivalburger isĀ en maak kans op 2 kaarten voor de Parade! Deel jouw ultieme burgerĀ voor 2 juli. De winnende festivalburgerĀ wordt door mij gemaakt en het recept deelĀ ik hier op het blog. Tip: denk out of the box! Een hamburger kan met (verschillende soorten) vlees of visĀ gemaakt worden maar kan ook vegetarische zijn door het bijvoorbeeld van zoete aardappel of rode biet te maken. Ik ben super benieuwd naar jullie inzendingen.

Door naar mijn ultieme festival burger met vis. Mijn festival visburger is gemaakt van witvis en heeft een vleugje citroen in een krokant jasje. De wasabisausĀ zorgt voor pit, het krokante jasje voor bite en de komkommer is lekker knapperig en fris. Wat mij betreft een top combinatie.

Festivalburger met krokante visburger en wasabimayo

Ingrediƫnten

burgers
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze festivalburger: krokante visburger met wasabisaus (+win tickets voor de parade!)

Bereiding: 30 minuten
Stap 1
Snijd de vis in grove stukken en hak dit in een keukenmachine (of het bakje van de staafmixer) samen met de lente ui, peterselie, citroensap, paneermeel en zout en peper fijn. Kneed 3 burgers van de gehakte vis.
2
Stap 2
Verdeel de bloem, ei en panko over 3 diepe borden en roer het ei los. Haal de vis eerst door de bloem, daarna door het ei en vervolgens door de panko zodat een mooi laagje ontstaat.
3
Stap 3
Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de visburgers hierin op middelhoog vuur aan beide kanten krokant.
4
Stap 4
Meng Hellmann's met de wasabipasta.
5
Stap 5
Beleg de afgebakken kaiserbollen met sla, een visburger, wasabisaus, komkommer en rode ui. Serveer de krokante visburgers met een partje citroen.

Dit artikel is een samenwerking met Hellmann’s, lees mijn disclaimer

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Salade met gegrilde courgette, mais en feta
Cajun kip met rijst en spinazie
Romige pasta met asperge en pesto
Bloemkoolschotel met gehakt en kaassaus

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op