Filmpje: What’s in my mouth challenge

Filmpje whats in mu mouth challenge

Vandaag heb ik eindelijk weer eens een filmpje voor jullie. Deze keer geen kookvideo waarin ik een snel recept bereid maar een challenge. De ‘what’s in my mouth challenge’.

Al een hele tijd leek het me leuk om de ‘what’s in my mouth challenge’ op te nemen. Dit is een uitdaging waarbij je geblindoekt dingen proeft en moet raden wat het is. Samen met Sabine van Ohmyfoodness.nl heb ik deze challenge opgenomen. Allebei hebben we 5 dingen uitgekozen die de ander moest proeven.

We vonden het beste wel spannend om te doen. Het is echt heel erg raar om dingen te proeven maar niet te zien wat het is. De structuur en geur spelen hierbij een grote rol. Ik kan je verklappen dat het niet altijd gemakkelijk is om zo te raden wat je aan het eten bent.

Bekijk in dit filmpje hoe we het er vanaf brachten:

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken.

———————————————-

TIP: Neem een kijkje in mijn winkeltje en bestel mijn handige maaltijdplanner en boodschappenplanner! Hier bestel je ook mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist!

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook via Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

  1. Daniëlle says

    Grappig om te zien. De structuur van sommige dingen lijkt mij inderdaad ook heel gek.

  2. Tilly says

    Wat een leuk filmpje, lijkt me idd heel moeilijk om te proeven als je het niet ziet.

    Tilly