Snap Shots Februari #1
Bewaren
De afgelopen weken waren fijn! Er is aardig gezond gegeten, maar vooral ook erg lekker. Hard en fijn gewerkt aan mijn blog en er zijn ook gezellige feestjes geweest. Een perfecte mix van alles eigenlijk. Kijk mee naar mijn afgelopen weken in food foto’s:
Soms is het zo fijn om even buiten de deur te werken op locatie. Ineens krijg ik dan soms heel veel gedaan. Hier zat ik bij Hemels in Hoorn, tussen het werken door genoot ik van een ‘Hemelse bol’ met kip.
Restjes uit de koelkast, resultaat: voor ons alledrie iets anders. Al vond de mini me mijn bordje lekkerder dan die van haarzelf 😉
Even een momentje voor mezelf. Met een hele lekkere dadeltaart (binnenkort online), verse muntthee en het nieuwe boek van Jet.
Avondje ‘uit’ met vriendinnen. Nacho’s zijn altijd een goed idee.
We zaten bij de Biertuin in Amsterdam. Eigenlijk moet je daar naast een lekker biertje de kip van het spit bestellen. Maar de Pulled Pork burger met BBQ saus, rode kool en rode ui kan ik je ook aanbevelen. Volgende keer ga ik voor de halve kip.
<3 voor dit. Om 00.30 uur in de trein naar huis.
Zo leuk: Dat ik op verjaardag ga en een vriendin een recept van mijn blog serveert.
Voor het eerst deze winter maakte ik mijn lekkere snert-recept. Ik heb ook meteen een aantal porties ingevroren.
Thuis is er ook goed geluncht:
– ik hd niets in huis en toch wist ik de rijstwafel lekker en gezond te beleggen. Bovenaan is geen nutella, maar appelstroop.
– mijn nieuwe favoriet: de omelet met granen en groenten. (klik hier voor het recept)
– brood en crackers.
– en avocado met zalm en turffelmayo in het weekend.
Ik moest fruit eten van mezelf, maar wilde ook iets lekkers. Dit was het resultaat. Fruit, en mijn favoriet: pindakaas.
Yes we mochten cake met muisjes eten. Heel veel hartjes voor ons nieuwe vriendje Freek <3<3<3
Wie wat bewaard… die heeft nog truffelkruidnoten in huis.
Feest! Het wordt langer licht en hierdoor kon ik om 17.15 uur nog een recept op de foto zetten. Zo fijn! Wat dat betreft heb ik ontzettend veel zin in het voorjaar en de zomer.
Een boekje doorbladeren en dan ineens jezelf tegenkomen. Zo leuk! Dit interview stond in het magazine van Le Creuset. Thema was soep. En daar ben ik gek op.
We aten pannenkoeken.
En de volgende ochtend moesten de restjes natuurljk worden opgegeten. Lekker ontbijtje hoor.
En een heerlijke afsluiting van dit weekend, en deze editie van de snap shots: met twister fries!
Ik hoop de komende weken op deze manier voort te zetten. Naast werken aan mijn blog staan een paar leuke fooduitjes op de planning. Ook zijn we druk met de verhuizing. De komende weken gaan we de nieuwe keuken bestellen (zo leuk om te doen!) en ik begin ook al bijna met inpakken. Over twee weken zie je dit vast terug in de snap shots.