Filmpje: Borrelbrood Caprese

Borrelbrood

Een lekker stokbroodje bij de borrel of voor het eten, dat vinden we allemaal lekker toch? In dit filmpje laat ik je zien hoe je een borrelbrood caprese maakt. Een heerlijk gevuld stokbrood.

Goed om te weten: in het filmpje geef ik ook de tip hoe je het borrelbrood op de barbecue kunt bereiden.

Note: het filmpje heb ik een tijdje geleden opgenomen, ongeveer 8 weken geleden. Her was ik 17 weken zwanger, inmiddels ben ik iets minder slank ;) In de volgende video zullen jullie dat zien. 

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken.

Scroll naar beneden voor een overzicht van de ingrediënten.

Borrelbrood caprese

Ingrediënten voor 1 borrelbrood (voor ongeveer 4-6 personen)

  • 1 stokbrood (vers of afbak)
  • 1,5 bol mozzarella
  • 2 tomaten
  • 4 eetlepels pesto
  • peper en zout

——-

NIEUW, Brenda’s (digitale) winkel! Hier bestel je mijn kookboek Snelle klassiekers met een twist, en vind je handige planners! (leuke cadeautip!)

Wil je op de hoogte blijven? Volg Brenda Kookt op Facebook en Twitter. Op Instagram (username @brendakookt) deel ik naast foto’s van mijn recepten ook persoonlijke updates en foodfoto’s. 

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #BRENDAKOOKT, dat vind ik super leuk om te zien!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REACTIES

  1. Heike. says

    Dat ziet er zo heerlijk uit en zo makkelijk .. ga ik dus ook snel eens maken.

    Groetjes Heike.

  2. Marja says

    Je zou er spontaan trek van krijgen! Het ziet er ook zoooo lekker uit. En een borrelbrood is altijd welkom, niet alleen bij borrel, maar ook als lunch bijvoorbeeld. Lekker hoor!
    Groetjes, Marja. :-D

  3. Nel smits says

    Bedankt Brenda voor die heerlijke recepten ga er zeker mb een aan het werk . Een heel fijn weekend Gr uit Andijk