Ga naar de inhoud

Tip: Albert Heijn Kerstspecials (+ WIN!)

AH kerstspecials

 Gesponsord artikel

Of ik een box met daarin een compleet kerstdiner wilde testen? Daar zeg ik geen nee tegen! En ik kan je zeggen het was ge-wel-dig, het was net kerst! Alleen dan een maandje te vroeg 😉

Albert Heijn heeft Kerstspecials ontwikkeld. Een selectie van unieke en bijzondere producten en wijnen die alleen de komende periode verkrijgbaar zijn.

In de box die ik mocht testen zat ossenhaas met jus, bimi en citroenaardappeltjes. Alles wat je nodig hebt, inclusief recepten wordt meegeleverd. Zelfs een velletje bakpapier, peper en zout. En roomboter, en een fles bijpassende geselecteerde wijn om het feest compleet te maken. En het vlees.. oh my de ossenhaas was geweldig. Kwaliteit die je normaal gesproken niet bij de supermarkt vindt. Hiermee kun je je verzekeren van een chef-waardig kerstdiner.

Als je zelf wilt koken en iets speciaals op tafel wilt zetten, maar geen tijd hebt om verschillende specialiteitenwinkels af te gaan dan zijn de Albert Heijn Kerstspecials jouw ding. De ingrediënten zijn exclusief en van speciaalzaak kwaliteit. Alles wat je nodig hebt om indruk te maken.

AH kerstspecials 02

Hoe het werkt

Op de website maak je een keuze uit de ontwikkelde specials. Denk aan menu’s met gevulde patrijs, lamsbout, hertenrack en ossenhaas. Alle producten zijn speciaal geselecteerd, en dus niet in de supermarkt verkrijgbaar. Daarom zijn de Albert Heijn Kerstspecials ook beperkt beschikbaar.

Nadat je online je bestelling hebt geplaatst kun je 23 of 24 december kosteloos je bestelling bij je eigen Albert Heijn of een van de Pick Up Points ophalen. Ook kun je het thuis laten bezorgen.

Win!

Van Albert Heijn mag ik twee kerstspecial pakketten weggeven! Ben je door mijn enthousiasme ook enthousiast geworden en wil je kans maken op deze pakketten? Doe dan het volgende:

  • Laat een reactie achter onder dit bericht, vertel me welk gerecht je gaat maken deze kerst.
  • Deel dit bericht via facebook of twitter, vermeld de hashtag #ahkerstspecials bij het bericht.

Deze win-actie is gesloten, de winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen.

Klik hier
voor meer informatie over de Albert Heijn Kerstspecials.

 Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op