Ga naar de inhoud

Wit chocoladesoepje met cake en ijs

Wil je een toetje maken, maar heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Dan is dit witte chocoladesoepje met ijs en cake jouw gerecht. Het heeft geen voorbereiding nodig en je staat maar 10 minuten in de keuken. Toen we, alweer een tijd geleden, bij een...
Delen op

Wit chocoladesoepje met cake en ijs

Wit chocoladesoepje txtWil je een toetje maken, maar heb je geen zin om lang in de keuken te staan? Dan is dit witte chocoladesoepje met ijs en cake jouw gerecht. Het heeft geen voorbereiding nodig en je staat maar 10 minuten in de keuken.

Toen we, alweer een tijd geleden, bij een vriendinnetje aten maakte ze dit als toetje voor ons. Het is een verrassend gerecht doordat verschillende structuren en smaken bij elkaar komen. De pecannoten zijn krokant en is het ijs en de chocolade heerlijk zacht. Dit gerecht is extra bijzonder doordat het soepje warm is, en het ijs koud.

Wit chocoladesoepje 2

Wit chocoladesoepje met cake en ijs

 

Ingrediënten

Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze wit chocoladesoepje met cake en ijs

Stap 1
Breek de witte chocolade in stukjes, breng de melk aan de kook.
2
Stap 2
Haal de pan van het vuur en los al roerend de chocolade op in de melk.
3
Stap 3
Voeg de wijn toe en verwarm dit even mee.
4
Stap 4
Schep de soep in de borden en leg in het midden de plak cake.
5
Stap 5
Verdeel hierover een bol ijs en verdeel ter garnering gesmolten melkchocolade en pecannoten over het geheel.
Bekijk ook andere recepten
Eton mess met lemoncurd
Bladerdeegnestjes met Nutella
Naan met hoemoes, falafel en groente groenten
Eiersaladecups

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op